Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Tombolatom Előzmény: #331211

Szerintem ez sose volt kétséges, hogy nem tévedhetetlen ezért ezt felesleges beírnia és pánikoltatnia azokat akik befektettek nála. Aki látta a -100% poziját az olajban és aktívan kereskedik extra tőkével az tudja, hogy az valós számlán esélyesen margin call lett volna már. Az én bajom vele, hogy világ végét jósolók a példaképei...Roubini, Prechter...stb. Na, de ha unatkoztok nélküle:) Én most kezdtem el a hasonló, de aktívabb blogomat a tombolatom.blogspot.com oldalon. 10 éve tőzsdézek, 4 éve, ha nem is nyilasi hozamokat, de azért elég szépet hoztam és valós pénzzel, valós időben írom be...és talán megpróbálom fejleszteni is a blogot, csak pl írhatnátok, hogy mivel:) Volt aki nem érti nagyon:) Azért mertem itt kicsit reklámozni magamat mert linkelem a stocklandyardot is. Na, de vissza nyilasihoz...ha a wikileaks tényleg bedőlt 1-2 amerikai nagybankot vagy a spanyolok csődbe mennek akkor lehet megint "szerencséje" lesz, de szerintem ez csak szerencse és nem megfontolt befektetési alap vezetés ahol hedgeled a pozícióidat és őrzöd a tőkét legelőször is...