Lehet miután behal a speka és utána jönnek a nagyok:)
Lehet miután behal a speka és utána jönnek a nagyok:)
Ezek kis pakkok, sima pár Ft-os speka rally lesz belőle max.
Meglepődnék, ha ma elkezdenék tépni.
Nyitó 95-ön 32k-val.
DonaDöme Ker. és Héjje Befektető Kft? jobb mint a KV barátos név :))))
na akkor jól van. kezdek megnyugodni, hogy nem fognak xarul járni...
120-ért akkor lenne biznisz, ha a 90-es pakk is hozzájuk kerül, ez esetben valahol névérték felett kicsivel lehet az átlag, ha mind egy kézbe került, akár több cégen keresztül, hogy ne menjen 5% fölé. Naná, hogy megéri 120-ért, legfeljebb még több pénzt fognak kiszedni a cégből.
igen? azt még nem is figyeltem.
most olvastam a reggeli pf-es hírt, amiben az szerepel, hogy a forgalommal súlyozott átlag 100 ft és a kibocsátási érték rv-enként 120 ft. ez azt jelenti, hogy nekik megéri 120ft-on új rv-eket kibocsájtani, úgy hogy most 90környékén van az árfolyam? ez nekem gyanús... mennyin akarnak szabadulni és mikor és hogyan? nem hogy gyanús, de még bűzlik is
jó volna tudni, hogy ki veszi, mert ahogy elnézem ismét több mint 100milka a forgalom és nem hiszem hogy kisbüfik vennék... ez a napi átlag forgalomnak is a többszöröse... adják veszik adják veszik... azt kb tudjuk, hogy ki adja, de ki az aki veszi ezt a szutykot?
Én is, mert más esélyem nincs a szabadulásra ebből a sz@rból.
Meg is érkezett a szopatás, 68k bedobva.
Nem tudom, hogy mikor lesz a következő KV-s rally, de hogy állati nehéz lesz nekik elindítani, azt most merem borítékolni. Egyre többen félnek ettől, mint a tűztől a folyamatos leöntések miatt. Ez van, ha eljátszva a bizalom...
100-on zár?
na, erre vki 93-on eladott egy nagyobbat....
amúgy szinte üres a könyv 100 felé...