Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: Forintba fektetett egy svájci bank

#337336 akpo7 Előzmény: #337115

1 nap alatt majd visszaadja, mert nem emelnek kamatot.

#337121 JP Előzmény: #337115

Az elmult napokban valóban....de a cikk a mai kereskedésről szólt. Ha arról szólt volna, hogy napok óta veszi a svájci bank, az más.

#337115 ikszf Előzmény: #337073

Dobhatott azért egy körkérdést devizapiaci kereskedőrészlegeknek itthon. Devizapiacon egyébként látják a beadott ajánlatoknál a szereplőt, vagy teljesült tételeknél a két fél nevét?

Mindenesetre látványosan felülteljesít a ft az utóbbi napokban/hetekben.

#337073 JP Előzmény: #337068

Teljesen igazad is van, mert akár az is történhetett amiről írsz. :-)

De én spec másra értettem. Adott a napi.hu búlvárlap -szerintem az - , és ír egy szép címet.Azután összefirkál benne 3-4 mondatot, és a főszerkesztő is leadja a normát a főnökének. A bibi csak az, hogy a bankközi devizapiacon sok szereplő van, azok közül is sokan, ha nem is mind, de naponta adja-veszi a huf-ot. Semmi új nincs abban, példanélküli meg aztán pláne hogy nem, abban amit a napis írt. Sőt, itt van egy eur/ron, eur/huf összehasonlító grafikon , ha már régiós devizák felülteljesítéséről van szó. http://stooq.com/q/?s=eurhuf&d=20101217&c=1d&t=l&a=lg&b=0&r=eurron Ezek szerint a ron-t meg talán maga a FED biztosítja :-)

#337068 ikszf Előzmény: #337056

Ezaz, honnan a fenéből tudná. Mint letétkezelő bank is közreműködhetett. Valaki egy svájci bankon keresztül vette a forintot. Ennyi. Lehet, hogy az Otp Mnyp egy svájci bankon keresztül építi le az eur portfólióját.

#337056 JP Előzmény: #337055

bárcsak tudná a napis barátunk , még hinnék is neki

Re: savazás

#337033 Euroman Előzmény: #337015

én sem tudom....usd-m és chf-em jó helyről van de eur-ba megint beleragadtam...294-nél keveseltem a hasznott, 288-nál akartam eladni, most meg ezt sem tartom elég olcsónak a higításhoz...270 és azalatt érdekelne, de egyelőre nincs ott....váltok sem akarják annyiért adni, mert jelenleg többnek magasabbról van...

savazás

#332380 ikszf

Érdemes lenne kirakni egy szavazást:

Melyik szintet éri el előbb az eurhuf:

1. 230 és alatta

2. 320 és felette

Ha már így kb félúton járunk :)

Re: nincs cím

#330759 Kriszti@n Előzmény: #330743

én sem nagyon. egyrész full euroban ülök(cash) másrészt viszont úgy gondolom lassan szórni kellene...

Re: nincs cím

#330758 Kriszti@n Előzmény: #330743

én sem nagyon. egyrész full euroban ülök(cash) másrészt viszont úgy gondolom lassan szórni kellene...