még 500k 90 ft-on
93 kikapva és betámasztva.
Van egy olyan hülye érzésem hogy meghúzzák:)
Még nem engedik 90 alá, 111520 db-bal belevett volna valaki a 93-ba, de csak 43k-t kapott. Lesz még itt 90-es kötés. Amíg ezen nincsenek túl, tartani fogják a 90-et.
Feltűnően védik ezt a 90-et. 91 már majdnem elfogyott, erre már majdnem 57k áll bent.
Nem tudni, hogy mi lesz, csak találgatni lehet, amíg nem jön ki egy hír arról, hogy ezeket a csomagokat ki vette meg.
Szerintem nem szálnak ki teljesen , ezek a 90 a megbeszélt pakkok veszteségei visszajönnek a maradékok 120 -on való átvételekor. Ha netán ajánlat tétel lesz
Itt valami nagy kavarás lesz. Erste szerintem teljesen ki fog szállni, de hogy ki veszi meg ezeket a 90-es pakkokat (és hány cégen keresztül, hogy ne kelljen jelenteni), a fene se tudja.
újabb 90 ft-os akció... szerintem vki átveszi a céget; Kíváncsian várom a Maserati-pakkot.
Igazából ez zavar a leginkább. Már most névérték alatt van az árfolyam, erre kap még egy extra hígítást, akkor mi lesz itt? Gyanús, hogy Erste teljesen kiszáll, akkor pedig nem kell meglepődni, ha megint 50-60 körül lenne a papír.
BCS szavára én se adok. Aki nem tanult az elmúlt minimum 3 évből, nem nézi meg, hogy miket mondott és abból mi valósult meg, az meg is érdemli... Lassan versenyezhetnének Tóth Phylaxia Péterrel, hogy melyikük a nagyobb kamugép. Úgy tűnik, ülhetek még benne egy ideig, ha csak valamelyik másik papír ki nem húz a trutyiból. :(
hát nem tudom, de BCS szavának annyira adnék, mint a 200as econak... :) melyik
cégvezető akar pánikot...
nyugodtan nézz hülyének, de én nem értem.
Itt ugye annyit írtak, hogy egy keveset eladott az erste. meg Bcs 2 milliót eladott. Ez utóbbi 90 ft-on vki egyben megvette, de ki azt nem írják. az erste mit fog tenni majd kiderül, de nem hiszem, hogy egyben ráöntik, szerintem azt is vki meg fogja venni ugyan így.
mnyp-s alap ebben alig van, Bcs nyilatkozta tegnap.
Te most őszintén, nem olvastad nobilisék vettek? :) ennyi... mnyp-s pénzt kezelő alaponak ki kell szállni, leverik simán....
bcs is csak átkötöget és szedi ki a pénzt a cégből. Amit hatin buk, annak kétszeresét kiveszi a cégből, ami ezért veszteséges folyamatosan :)
gondolod, hogy senki nem veszi? de vki átvette ezeket a csomagokat. legalább 7,5 millió db-ot. nekem még mindig nincs, de nem hinném, hogy nagyon beesne az árfolyam; max megint "rohasztani" fogják, és majd a várakozó spekik fogják letornászni, ha türelmetlenek.
Részvénytulajdonosok 5%-ot meghaladó tulajdoni hányaddal (a BÉT-re bevezetett mennyiségre vonatkoztatva)
Név Tulajdoni hányad (%) Részvény darabszám
OTP Bank Nyrt. 12,41 7 260 096
Geo Net Holding Ltd. 9,24 5 405 500
Canongate Investments Kft. 6,37 3 729 882
Stirling Investments Kft. 6,16 3 604 500
Gerendai Károly, Takács Gábor Miklós és Szigerta Invest Kft. 5,21 3 050 347
Erste Befektetési Zrt. (ebből 5,90% közvetett a Portfolio Kft-n keresztül) 5,13 3 000 000
Közkézhányad
55,48%
csúnya lesz...
senki nem fogja venni... kiszállnak az alapok, megyünk vissza 50re :S volt esély a rallyra de csúnyán visszaadták...
Jöhetne itt is egy alapos árfelverés,mert még 120 Ft-nál is rohadt nagy lenne a bukóm.
Ha Maserati is bedobja,akkor jó esélye lesz a felvásárlásnak. Ez a 120-as tőkeemelés még mindig nem kerek vhogy nekem így 94-es árfolyam mellett.
De ki bánat a vevő? Már jelentenie kellett volna.