valaki(k)nek érdekes lett a rába erre más is ráharapott és a piacon felverte az egekbe
valaki(k)nek érdekes lett a rába erre más is ráharapott és a piacon felverte az egekbe
Igen.Az esély egyre nagyobb. Kérdés ki, és milyen gyorsan akar túl lenni rajta
Lehet hogy a megmaradtakra arra is van jelentkező, és nem fű alatt.
Kicsikre nem tudja ilyen alacsony árfolyamon rászórni.
Nö a felvásárlós + kivezetős story esélye. Jó lenne tudni,hogy ki a vevö.
Szia
Én is unom már a banánt.
Mi lehet a tervük,rohasztás vissza 50-re?
ex! Mi az a Rábás forgatókönyv,amiért imádkozni kellene? Mire gondoltál odaát?
Sajnos még sokáig kell kényszerből hallgatnom ezt a mesét. :(
Egyszer jussak ebbe a szutyokba beletett pénzemhez, a büdös életben még egyszer nem nyúlok bele, még a PETI-ből is törlöm.
kell a mese :)
Nahát, hosszú idő után megint előkerült a szinergia szó. Hová lett a transzparencia? :D
Megint a szokásos lemez. "Majd jövőre" helyett már 2-3 éves távlatban jósolják a szebb jövőt. Nekem csak az az egy bajom ezzel, hogy mióta 2007-ben beszálltam, azóta ezt hallani tőle minden évben. "Majd jövőre", "várhatóan", "lehet", előállhatna már végre valami újjal is, mert eddig a szép jövőképek az eredményekben nem látszódnak, az árfolyamon meg pláne.
Balázs Csaba, az econet.hu elnöke elmondta, hogy a társaságban a magánnyugdíjpénztárak minimális részesedéssel rendelkeznek, a dominánsak a magánbefektetők, így érdemi negatív hatás nem várható a szabályozó változás miatt. Ez volt látható a kisebb papírok korábbi jelentős esésekor is: az econet.hu árfolyama nem csökkent érdemi módon.
A társaság a jövő évben várhatóan duplázni fogja bevételeit, ami azonban már EBITDA szinten is éreztetni fogja a hatását: az EBITDA "szabad szemmel is látható" összegű lehet 2011-ben. Hosszabb, 2-3 éves távon a társaság a bevétel újabb duplázódásával számol, melyben a szinergia lehetőségek is szerepet játszanak majd.
Balázs Csaba kiemelte, hogy a társaság média portfóliója annyira teljes, hogy gyakorlatilag nincs olyan fizetőképes kereslettel rendelkező fiatal, akit ne tudna a társaság elérni.
A válság és a válságadók bevételre gyakorolt hatásáról a cégvezető elmondta, hogy a társaság bevételei rendkívül szezonálisak és a negyedik negyedévre koncentrálódnak, a költségek azonban az év egészében felmerülnek, hiszen például a Pesti Estet minden héten ki kell adni - hozott egy példát Balázs Csaba.
ki kell kérni a részvénykőnyvet oszt megtudjuk, hogy kik a tulajok :D
Sok ideig rohadt 60 magasságában, a 211-es emelés miatt nem lennék meglepve, ha más úton 5% alatti pakkot felporszívózott volna 60 körül és azt kiszórta volna a 151-ig történő meghúzásban valahol. Nincs ő már bukóban szvsz.
Hogy kinél vannak a 100 alatt gyűjtött pakkok, jó kérdés. Valaki porszívózta őket, ez többször látszott szerintem. Vélhetően kiderül rövidesen, ha megtudjuk, mi volt pl. a mai 90-es pakk mutyi is.
Mi az az olcsó? Átlag ? Esetleg van köze a 120 as tőkeemelésnek. És a hónapokig 100 alatt gyűjtött pakkok kinél lehetnek?
BCS szvsz már rég leátlagolta olcsó papírokkal a 211-es pakkját az 50-60 közötti időszakban.
gondolod, hogy N.K. és Héjja úr átvennék az eco-t, csak amiatt, mert most 600-600 milliót betesznek? nem tudom... szerintem egyelőre elég nekik az FB hely, amit N.K. kap.
És ha netán "megvennék" az egész céget, akkor B.Cs. mit fog csinálni? neki volt még 211-es tőkeemelése is... vagy lehet, hogy ahhoz a pénzt is netán tőlük "kapta"? huh, ez már megint egy jó kis összeesküvés-elmélet így péntekre :))
Az nagy szemétség lesz, de sajnos benne van a pakliban, hogy a kitömöttek alaposan meg lesznek fingatva egy kivezetéssel.
Lehetőleg minél olcsóbban próbálja majd megúszni a bulit, ha ez lesz.
Szerintem a háttérben lassan 50%-a lesz.
Kérdés milyen áron tehet ajánlatot?