Mi lenne ha elgondolkoznánk azon hogy a Haja héja vagy mit tudom én ajánlatot tesz a megmaradt részvényekre. ? :)
Túl sok zsetont rakott bele hogy hagyja a kicsiket is nyerni.
Mi lenne ha elgondolkoznánk azon hogy a Haja héja vagy mit tudom én ajánlatot tesz a megmaradt részvényekre. ? :)
Túl sok zsetont rakott bele hogy hagyja a kicsiket is nyerni.
a mutyi részben biztos vagyok :)
Geo kiszállt, majd kiderül, hogy van-e követője vagy csak valaki csökkentette a részesedését.
Nem tudom, hogy ki, de valaki még itt adja a pakkját valószínűleg. Ezzel a biznisszel legjobban Karesz jár. Megveszi a cég állati drágán, alvállalkozói szinten meg továbbra is kiszedi a pénzt, ehhez jön még Nobilis, aki tojik a kicsikre. Érdekes lesz.
lehet Maserati Károly is kiszáll? 90 ft-on megveszik tőle a papírjait, aztán mehet Isten hírével. A Sziget kft-jét is megveszik, szervezheti tovább a fesztivált, haszna meg van/lesz, és a többi meg már nem az ő dolga??
Mára is jutott egy 90-es megapakk, pontosan 2 millió db.
Ki adja kinek? Geo már kiszállt. Ezek szerint van még valaki, aki kiszáll a cégből/csökkenti a részesedését? BÉT-en már lassan lennie kéne még egy hírnek, mert több mozgott már 90-en, mint a Geo része.
Többségi tulajdonos lesz a Sziget Kft.-ben az Econet.hu Média és Vagyonkezelő Nyrt. Két új befektetője, Héjja Róbert és Nobilis Kristóf jegyezte le ugyanis a hétfőn kibocsátott új részvényeket, a tőkeemelés következtében pedig az Econet 26-ról 51 százalékra tudja növelni részesedését a Sziget Kft-ben. Az 51 százalékos részesedés ellenére azonban nem szólhatnak bele a koncertszervezés szakmai kérdéseibe - nyilatkozta Gerendai Károly, a kft. egyik tulajdonosa.
A Sziget Kft. fokozatos kiértékesítéséről szóló megállapodás alapján a Econet.hu apránként felvásárolja a céget. Ennek első lépéseként két évvel ezelőtt a társaság huszonhat százalékos tulajdonrészt kapott Econet.hu részvényekért cserébe, míg most készpénzfizetéssel, 1,5 milliárd forint átutalásával további huszonöt százalékot szereztek meg.
A megállapodások szerint a további kizárólag készpénzfizetéses részesedés-szerzéssel 2013-ra a Sziget Kft. hetvenhat százaléka az Econet tulajdonában lesz.
Hétfőn 140k-t vett valaki záróban 105-ön, nem hinném sokat keresett vele azóta.
Eddig nem bírták 120-ra izmozni, hiába dobják ki naponta ugyanazt a hírt.
Nem lesz aktuális a rally egy jódarabig mostmár, beolvad a nagy magyar lecsorgó Bux-ba...
Valami lesz benne. Nem hiszem, hogy véletlenül vett valaki 43k-t záróban 97-ért.
Akartam venni egyet 115-ért kabalából, de meggondoltam magam. :)
97
Valaki belevett a végén és kivette a 97-et.
Kizárt hogy addig üljön a fenekén. De szépen fogalmaztam:)
Megjáratja azt a pénzt addig egy párszor:)
A következő részlet 3 év múlva lesz esedékes. Akkor talán most egy ideig nem nyomtatnak ész nélkül új részvényeket. Tartok tőle, hogy most következik majd a papír életében szokásos 1,5-2 éves tetszhalott állapot.
Úgy látom, 98-as záróra készülnek. 97 majdnem megvéve teljesen.
http://index.hu/kultur/2010/11/25/gerendai_kiarusitja_a_sziget_kft-t/
Nobilis Kristóf bevásárolt az Econetbe
Héjja Róbert és Nobilis Kristóf pénzéből 26-ról 51 százalékra emeli részesedését a Sziget Kft-ben az Econet.
Többségi tulajdonos lesz a Sziget Kft.-ben az Econet. hu Média és Vagyonkezelő Nyrt. Két új befektetője, Héjja Róbert és Nobilis Kristóf jegyezte le ugyanis a hétfőn kibocsátott új részvényeket, a tőkeemelés következtében pedig az Econet 26-ról 51 százalékra tudja növelni részesedését a Sziget Kft-ben. Az 51 százalékos részesedés ellenére azonban nem szólhatnak bele a koncertszervezés szakmai kérdéseibe – nyilatkozta Gerendai Károly, a kft. egyik tulajdonosa.
A Sziget Kft. fokozatos kiértékesítéséről szóló megállapodás alapján a Econet.hu apránként felvásárolja a céget. Ennek első lépéseként két évvel ezelőtt a társaság huszonhat százalékos tulajdonrészt kapott Econet.hu részvényekért cserébe, míg most készpénzfizetéssel, 1,1 ill. 1,2 milliárd forint átutalásával további huszonöt százalékot szereztek meg.
A megállapodások szerint a további kizárólag készpénzfizetéses részesedés-szerzéssel 2013-ra a Sziget Kft. hetvenhat százaléka az Econet tulajdonában lesz.