Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#329401 zeeh_ Előzmény: #329394

Elég gyenge lábakon áll a vételi oldal, majd max. holnap nyitóban, ha jó lesz, de hiszek a ford. fej-váll elméletben, így pocsék Q3-nak kell jönnie.

#329394 hAliG Előzmény: #329382

Orco-t vegyé' amíg még jóáras :D

(este eldől, hogy jóáras-é vagy drága..)

#329382 zeeh_ Előzmény: #329367

95 talán megfogja.

Szép kis ízelítőt lehetett látni abból, hogy mi történik akkor, ha elkezdik keményen önteni a BÉT-et. USA ma nincs, ha ezek meglátják, hogy itt ma mi zajlott, holnap beöntés lesz a javából.

#329364 Harlem Előzmény: #329358

Még jó, h tegnap mind kiszórtam nem volt benne élet.

Bottal nem piszkálok kis papírt idén, TA is felejtős...

#329361 Harlem Előzmény: #329339

Sztem MNYP, kormány, ország, adók, multik, stb.

Ez lesz 2. elkúrtuk felvonás sztem W-vel, legalábbis nálunk.

Jól mondod elkezdték és most még elég tág az ajtó...

#329339 zeeh_ Előzmény: #329316

Első nekifutásra gondoltam a tegnapi átadással kapcsolatban, rosszul.

96 is kiöntve mindjárt. Ha ez így megy tovább, akkor tényleg bambi lehet.

Mi történt, hogy hirtelen elkezdtek BÉT-et önteni? Megszólalt megint ez a f*sz Matolcsy?

Üdv Norbi!

#329316 Harlem Előzmény: #329101

Miért ne menne?

Ha 93 elesik és elkezdik beverni a Buxot, nem tudom mi fogná meg Eco-t...

#329156 vnorbee Előzmény: #329101

Üdv. mindenkinek

Szia Zeeh!

A pf-en már tényleg legenda vagy! :-)

Kérdés:

Ez a részvényösszevonás mire volna jó?

#329101 zeeh_ Előzmény: #329097

Azt azért nem hiszem el, hogy ne tudnák, hogy kihez került. Ez nem otépé, hanem mutyi papír a javából.

Az viszont talán biztató, hogy 90 alá nem nagyon fog remélhetőleg lemenni. Itt szvsz részvényösszevonás lesz előbb-utóbb, mert ennyi papírral esélytelen lesz az árfolyam emelkedése a rohadt sok kitömött miatt kb. 105-től felfelé.

#329097 Zotya32 Előzmény: #329095

az eco nem tud közleményt kiadni, mivel csak az eladásról kaptak tájékoztatást. A vevőtől nem. :)

#329095 zeeh_ Előzmény: #329093

Ilyet én is hallottam erről az úrról, Gerendai 2.

Ha nagy ívben leszarja, akkor ez az árfolyamon is látványos lesz. Azért illett volna már egy közleményt kitenni, hogy kihez került mind, mert ez már 5% feletti a javából.

#329093 kerikoma Előzmény: #329091

Ártatlan vagyok esküszöm:) Nincs is papírom, csak próbálom követni... Ezt küldte:

"Üdv!

Hát ennél az econetnél Nobilis Kristóf vett bele keményen. A bookline az övé, meg több cégbe is benne volt, de már nem emlékszem pontosan. Arról hírhedt, hogy nagy ívben leszarja a kisrészvényeseket, így itt se lesz másképp. Másik, hogy ez az érdekes mnyp ellehetettlenítés után - ami erősen elgondolkodtató- pént kell csinálniuk a pénztáraknak, mert az államnak adják át a vagyont. Így a közepes papírok keményen meg fogják érezni. Pl.:eco, pannergy, rába, gyógyszeresek."

Beszélgetünk másról is:)

#329091 Ibiza Előzmény: #329084

szóval beragadtál.."Most kaptam az infót az egyik havertól," régi trükk

#329084 kerikoma Előzmény: #329080

Most kaptam az infót az egyik havertól, hogy Nobilis Kristóf vett bele kicsit keményebben. Esetleg valaki tud erről bővebben?

#329080 zeeh_ Előzmény: #328882

Én azt se zárnám ki, hogy nem véletlenül lett meglebegtetve 93-as árfolyamnál a 120-as emelés lehetősége. Tegnapelőtt nagyon öntötték és nem hiszem, hogy Korea vagy Írország miatt. Persze mindent rá lehet fogni, de ott is valaki kitárazott szvsz. De kihez került ez a rengeteg papír?

#328882 exmnbs1 Előzmény: #328878

a rádió szolid nyeresége ez esetben a Geo Holdingnál landol

viszont nem lehet hogy a hitelező pedig valamelyik új jegyző és ő lesz a pakk végfelhasználója?

#328878 Zotya32 Előzmény: #328876

köp :)

nyel :)

fingom sincs, nagy mutyi kezdődött itt is... nem hiába lett lezsírozva a 2 ker.rádió...

most megismerhetjük az mszp-közeli mutyit?