A 100 újratöltődik. Kacsa tömés? :)
A kérdés jogos. :) Filózok én is, hogy mi legyen.
A 100 újratöltődik. Kacsa tömés? :)
A kérdés jogos. :) Filózok én is, hogy mi legyen.
Ráérnek zárás után.
Én remélem olyan csavar lesz hogy nem szédülünk bele(le)
Ez simán megoldható.
25.-én csinálnak egy 20M-s átkötést 90-en és 125-ön zárnak :)
Erről a mai akcióról nem kellett volna már kirakni egy közleményt a BÉT-re?
Tegnapiak tükrében nem tudom, hogy mi lesz a finálé, de lesz itt még valami csavar szvsz.
Hétfőn számolgattam, és ha az lenne a cél, hogy a súlyozott mozgóátlag 120Ft felett legyen, akkor szinte minden nap limitre kellett volna vágni, olyan 2-3-4millió db-os forgalommal.
Eddig a súlyozott mozgóátlag október 15-től nézve 96,3Ft..
Nincsenek 100k-nál nagyobb pakkok eladóin, vége felé benne lehet egy meghúzás, ami holnap még generálhat pár Ft-ot felfelé,de utána dobás azonnal.
Igen, ez egy érdekes nap lesz, mert a súlyozás már meg van, csak a zárót várjuk.
Ha pl. 300k-val elvinnék 110-re és ott zárunk, akkor van egy 5M db-os 110-en zárt nap, csak annyi szépséghiba, h ebből 4,45M 90-en volt vagyis sima napi átlagolással jó ha elérnénk a 93-at...
De furcsa, hogy most a szép kötések is milyen icipicinek látszanak ez az átkötés óta :)
Ja, ahhoz képest, hogy 3,5 hete (okt. 31.) egy rohadt szót nem írtam, olyan vagyok, mint a legenda. :) Még az unokáiknak is rólam fognak mesélni. :)
Közben kiállt a 98-as puffer.
Csak néha néha ,inkább már csak a Jobbos van porondon:)))
Én már csak mozizom ott a kitiltásom óta, de meglepő, hogy hirtelen néhány alig látott újonc hirtelen micsoda okosságokat képes mondani. Látom, megint én vagyok a téma odaát.
Nem tudom , egyre ritkábban vagyok ott jelen. Már boldog boldogtalan ott tesped a topikban ,már aki nagyobbnál nagyobb baromságot hord össze:) tisztelet a kivételnek.
Mi van ebben a disco füstben? :) Úgy látom, valaki alaposan betépett odaát tőle, mert még mindig védi a szent és becsületes G. K. & B. CS. duót, a 2 megváltót, akiknek lassan szobrot kéne állítani, mert annyira rendesek a cég részvényeseivel. :)
"A kibocsátási érték a 2010. november 26-án és az azt megelőző utolsó
huszonkilenc kereskedési napon (azaz a 2010. október 15-től 2010.
november 26-ig tartó időszakban) a Budapesti Értéktőzsdén kialakult
napi záróáraknak az adott napi forgalommal súlyozott, egész számra
és felfelé kerekített átlaga, de legalább 120,-Ft."
Ha beleszámít, akkor érdemes résen lenni, hátha...
Szerintem igen, ez esetben simán felhúzhatják limitre a forgalommal súlyozott záróár miat.
Vagy megint elöntött a rozsaszin disco köd?:)))))