Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#328475 zeeh_ Előzmény: #328447

Eladói oldal elég üres most, még a végén visszamegy?

Azért nem lennék benne biztos, hogy BCS közel 3 év alatt nem hígította a 211-es pakkját más úton, mondjuk egy 5% alatti részesedéssel.

#328472 kosami Előzmény: #328447

Jó reggelt!

http://hvg.hu/gazdasag/20101124_sziget_fesztival_econet_nobilis_hejja

Az Econet.hu Nyrt.-ben készpénzbefizetéssel emel tőkét Nobilis Kristóf és Héjja Róbert magyar befektető, a pénzből a cég 26 százalékról 51 százalékra növeli részesedését a Gerendai Károly érdekeltségeként számon tartott Sziget Kft.-ben – írja mai lapszámában a Népszabadság.

Kisebb döccenők után végül mégiscsak az Econet.hu Nyrt. szerezheti meg a könnyűzenei fesztiváljairól ismert Sziget Kft. többségét. Legalábbis a tőzsdén jegyzett társaság hétfői közleménye arról tanúskodik, hogy két hazai befektető – Nobilis Kristóf és Héjja Róbert – megjelenésével elhárultak az ígért kivásárlás anyagi akadályai. A kft. tulajdonosai –a rendezvényeket megszervező Gerendai Károly és Takács Gábor – egy bonyolult szerződéses rendszerben vállalták a cég fokozatos értékesítését az Econet.hu számára.

Ennek első lépéseként a társaság két éve 26 százalékos tulajdonrészt kapott a Sziget Kft.-ben Econet. hu-részvényekért cserébe. A mostani lépés azért húzódott, mert Gerendai Károly és befektetőtársai a továbbiakban kizárólagos készpénzfizetést kötöttek ki. A szükséges több mint egymilliárdot viszont a vállalat az október közepi határidőre sem tudta előteremteni. Ezt követően a médiatársaság erőteljes befektetőkeresésbe kezdett: felmerültek kül- és belföldi jelöltek is.

Az Econet.hu új részvényeket bocsát ki, s ezeket jegyzi le Nobilis és Héjja a cég közleménye szerint 1,2–2,2 milliárd forint befizetésével. A már említett felvásárlási szerződés szerint további milliárdos lépésekkel az Econet.hu tulajdonrésze végül 2013-ig 76 százalékig emelkedhetne – írja a Népszabadság.

#328447 exmnbs1 Előzmény: #328316

szerintem ez több szereplős játék mint gondoljuk

tegnap belenyomtak 3 után min 50m-t felrántani

ezek pl ki tudtak szállni pluszban? Kik voltak? brokik? vagy a jegyzést garantálók már most hígítanak?

esetleg bennfentes, hogy mégsem lógjon ki a lóláb a 120-szal?

aztán ott van az árfolyam lehúzó pajtás, ő mostanában DT longban utazik és elcseszi?

vagy gondos gyüjtögető? miért is?

BCS, aki tudomásom szerint nem szokott eladni a piacon és dugig van rv-ekkel

még ott a határidő is, mi is a jó a cégnak, BCS-nek? magas vagy alacsony árfolyam?

és a KV barátok, akik ráérnek utólag fizetni, ha egyáltalán....

#328373 kosami Előzmény: #328370

Valljuk be azért erre kevesen számítottak .

Nem egy két nagyobb pakkal is belevettek az esésben,és nem hiszem hogy kicsik voltak.még egy kicsit bizakodom:)

Az igazság majd pénteken derül ki ha akkor is itt lesz az árfolyam nem szarozok , Gerendai új autó finanszírozásához hozzájárulva kivágom az úgynevezett bőlcsis csomagom.

#328369 vandrew Előzmény: #328368

Én még tartom az álláspontom: mindez visszateszt, pár nap és újult erővel irány észak! Na az lesz az igazi longjel... szvsz!!!

#328368 Harlem Előzmény: #328359

Reggel írtam vala az Eco elemzéshez, h nem nagyon lesz itt ma már semmi jó és sajnos tényleg nem tudom tudott-e mai vétellel bárki is keresni.

Napi chart majdnem egyenes a bal felsőtől a jobb alsó sarokig...

#328365 zeeh_ Előzmény: #328359

:)

Tulajdonképpen ezzel a bulival eddig ő járt a legjobban. Megveszik tőle qrva drágán a Szigetet (ennyit nem ér, mint amennyit fizetni kell érte), alvállalkozói szinten is megvan a lóvé és elvan belőle, mint hal a vízben.

BCS pedig majd hiteget mindenkit továbbra is a "majd jövőre" dumájával, ahogy eddig. Emlékeztetőül a Sláger milliárdokat kaszált évente, ezek töredékét nem fogják kimutatni szvsz.

#328345 zeeh_ Előzmény: #328341

Elúszott ~210k profitom bánja. :( A f*szért nem adtam el 108-on? :( Jó, tudom a választ. Reménykedtem, hogy kinullázhatom a bölcsis megmaradt darabjait. :( Ház, ez most sem jött össze.

Rohadjanak meg! Legközelebb rally lesz, nap végén /másnap nyitás után eladom a francba az egészet.

Hányan fektethettek ma be a jövőbe és Gerendai új Maseratijába?

#328341 Koffein Előzmény: #328305

az amit te is bekarikáztál :) nagy a hasonlóság, ha holnap is lenteb csúszik, akkor mondhatni 1- 1nap van kutyavásár

#328332 vandrew Előzmény: #328316

Én nem látom tragikusnak a helyzetet (még!). Amíg ez a 98-as szint kitart (áttört trendvonal, MA50), én egy visszatesztnek fogom fel.

#328316 zeeh_ Előzmény: #328314

Az semmit nem jelent, én is játszottam már a játszótéren a számokkal unalmamban. :)

Most tényleg ezért tartották volna ennyi ideig 90-100 között, hogy tömjenek egy napig?

Ex, mi a véleményed?

Látom a 104.975 bűvös sz…

#328314 Fornit

Látom a 104.975 bűvös szám lett az eladói oldalon.

szerk: tuti olvasták és elrontották, már csak 1 helyen :)))