Esélyes. :(
De nagy csavar lenne, ha nap végén visszahúznák 103-104-re.
Esélyes. :(
De nagy csavar lenne, ha nap végén visszahúznák 103-104-re.
99 is volt már, most épp 100.
Megy a tánc a pengeélen. Ha ez kirázás, akkor nagyon profi, ha nem, akkor tömés láthattunk tegnap és ma délelőtt.
Búcsút intettem neki, majd veszek vissza egy kis próba pakkot. Nagy pakkal nem merem megjátszani, mert forintonként szépen nő a bukó, ha elesik a 100.
Szuper. Az egyenlegem szinte forintra ugyanannyi, mint 2 nappal ezelőtt, pedig ha ma eladom 108-on, ~200k-val többet mutatna. :(
Felírtam, (szerencsére csak virtuális) tanulópénz megfizetve, a befektetett zsé forintra megvan.
Közben figyelem a könyvet, ez a 100-as szint újratöltődik, talán ez lenne már az alja?
Lehet, hogy ők táraztak ki ma?
Ha 108-on eladom, jól járok, de így jó, ha nullára ki tudom hozni a mai pakkot most már.
Az MNYP keze biztosan benne van,hogy ne tudjon ez se emelkedni,mint a többi kis papír!
Egyenek rozsdás szeget!
Ti láttok még ebben fantáziát? Lehet, hogy a tegnapi nappal lezárult a nagy megugrás?
100 alatti zárónál szerintem vége van a rallynak.
101-en 103k. Gondolom, megint lesz egy néhány tíz k-s öntés rövidesen.
Lassan már vennék, de lebeg a szemem előtt egy olyan vészforgatókönyv is, hogy 98-99-en zárunk, miközben 100-on több 100k-s pufferek dekkolnak és az a folytatást tekintve nem lenne túl jó jel...
szerk: pozitív gondolkodás :))
100 alatt vége szvsz az egésznek, akkor viszont tömés láthattunk, ha így lesz.
Látom, sikerült több, mint 100k-t kidobni valakinek.
101 ismét, ezek képesek lesznek még egyszer lemenni 100-ra a végén.
Igen, már most bánom, hogy nem adtam el 105-ön a maradékot is, hogy most viszavegyem... Úgy látom sikerült kiismerned, de mostanság azért már 2-3 napot is kibírok egy papírban :)) Tegnap azért sikerült 3x eladnom 104-en majd visszavennem 102-103-on, szóval nem vagyok az az ugrálós fajta :))
Annyi előnyöm azért van, hogy az elmúlt bő egy hétben szépen keresetem vele, így bőven van miből bukni, 90-nél még mindig pluszban lennék :)
90 környéke? Na, az még betenné a kiskaput!
Úgy látom, itt most senki nem mer venni, az eladói megpakolva.
ilyenkor szokták beütni 90 környékére, majd nem bírod és kidobod, miután megint visszaviszik 100 fölé és káromkodsz
nem vagy Te az a belelülős fajta :-D
Vettem 101-en és 103 Ft-on, szeretném én is befejezeni az ugrálást, de a stop azért berakva a 101-eshez. 103-hoz még nincs, mert azt könnyen elszedhetik jelen állás szerint. Ezzel a 100-zal jól megszívattak, így nem lesz kinullázva a bölcsis pakk, csak ha felmegy 140 fölé, annak meg esélye szvsz 0% :(