Próféta szóljon belőled, nagyon nem tetszene ha az év végét ez a para határozná meg.
Próféta szóljon belőled, nagyon nem tetszene ha az év végét ez a para határozná meg.
zárásig..egészen apró hangya léptékekkel..megint meg fogják venni a piacot.. :ss
Bazz, ezek berostak rendesen, nem tetszik nekem , hogy ezek az EU-s problémák tematizálják megint a piacot.
Egy kis technikai elemezgetés
http://www.marketwatch.com/story/sp-500-fails-the-retest-of-major-resistance-2010-11-23?pagenumber=1
Megy vissza a csokkeno csatiba es egy forditott fulesize is alakul 1115 koruli celarral.
A bevett gyakorlatba hiba volna beleszólni. Annyi minden hiányzik az SP kereskedhetőségéből,mégis mintha a piac a racionalitás magaslatán állna, hogy nem is értem mit számít ott már a volumen :-)
Venni kell és 2200 nél kiszállni,tőkeáttét nélkül is dupla péz :D
Köszi! Pont SP kell, azt kereskedem. Csak volumen nélkül picit nehezebb. :)
Pont SP kell neked? Azt nem tudok. http://www.finanzen.net/indizes/indizes_realtime_chart.asp?strSymbol=D1DEDB2KFA=DBBL&intZeit=1
Itt talán találsz valami számodra érdekeset,
Segítséget szeretnék kérni.
Tudtok olyan weblapot, ahol real time vagy kicsi késleltetéssel lehet emini S&P500 futit (ES.F)nézni FORGALOMMAL?
Az új gépemen nem működnek a Ninja Traderben az indikátorok és forgalom nélkül félkezű (félszemű (féleszű)) óriásnak érzem magam.
Stooq.com sajnos nem jó, ott hatira nincs forgalmi adat.
Előre is köszi. :)
Az FBI a napokban indult bennfentes kereskedés elleni küzdelem jegyében három amerikai hedge fundnál vizsgálódott hétfőn - írja a Wall Street Journal. Az újság már a hétvégén megszellőztette, hogy komoly vizsgálódások indulnak az 1,7 trillió dolláros hedge fund szektorban.
sziasztok.
Azt a csizmát lecserélték, egy kisebbre, ahogy látom, futik mínuszban.....
lehet, hogy túlmisztifikáljuk..a tőzsde mindent 1 évre előre áraz..ezek már tudnak valamit és azért mennek 7 mérföldes csizmával előre és felfele.. :)
Képzelheted a FED-nek és fedőcégeinek már tele van minden szekrénye részvényekkel rogyásig :D
Azért kiváncsi vagyok én is, meddig lehet ezt csinálni, mi lesz a történet vége.