azért veszteséges papíron a cég, mert veszik ki a lét belőle... nem az árfolyam a lényeg, illetve, hogy nekik mennyi van.... sokszorosát kiveszik a szemed előtt, de nem látod :)))
azért veszteséges papíron a cég, mert veszik ki a lét belőle... nem az árfolyam a lényeg, illetve, hogy nekik mennyi van.... sokszorosát kiveszik a szemed előtt, de nem látod :)))
?
"A kibocsátási érték a 2010. november 26-án és az azt megelőző utolsó
huszonkilenc kereskedési napon (azaz a 2010. október 15-től 2010.
november 26-ig tartó idszakban) a Budapesti Értéktőzsdén kialakult
napi záróáraknak az adott napi forgalommal súlyozott, egész számra
és felfelé kerekített átlaga, de legalább 120,-Ft."
:))))) látom neked is egyértelmű :))
mástól nem is vártam volna ilyen szintű okosítást, no majd meglátjuk mit sorsol a jövő :)
Már megint kész kabaré volt a napom... Nem tudom, hogy miért nem tudok ezzel a papírral normálisan kereskedni... A mai "teljesítményem" le sem merem írni, mindenesetre kb. 101 lett a bekerem...
A brokim biztosan elégedett, én kevésbé...
Ha jobban belemélyülünk a hírbe konkrét utalás most sincs hogy csak 120 ft-on emelnek tőkét max csak megint az hogy legfeljebb és nem legalább :)
Még jó, hogy csak VSz, és nem,hogy úgy is lesz, mert még belezavarodnék.
200felett rémlik csereberéltek részvényt szigettel.. akinek apehes gondjai voltak ha jól rémlik..majd lefelezték árfolyamot.. ez a nyereség eltüntetésére is alkalmas volt könyvelésileg..
lehet vissza akarják nyomni az értéket főleg ha külföldi kérő van..
Az biztos, hogy 9 milla papír kiszórásához 120-as szint elérése kevésnek tűnik, pláne, hogy 111 a "bekker" ár.
okoska nem érted.. kiokosítalak..
vették és veszik.. kispálya ugrik ráfele.. 150től tömés 160ig.... majd vissza 120alá.. közben cseppentenek infót.. megint fel.. megint tömés...
a következő kőrben elengedik.. VSz..
Nem is tudom miről beszélsz? Ez a cég egy kincs, saját szigetük van egy saját rádióval! :-D
azért rohadt, mert szar papír és szar cég :)
akiket illet...
erről valamelyik másik rv jut eszembe, nem is tudom melyik :D
200 fölé nem hiszem, hogy ez elmenne. Rengeteg embert kitömtek 132-151 között. Majd ha a hatit lezárják és lesznek pénzben is pozitív eredmények, utána talán.
Abban azért biztos vagyok, hogy nem egy 95->120 rallyért rohadt itt az árfolyam ennyi ideig, szvsz feljebb fog ez még menni.
ez felettébb bölcs volt :)))
sejtettem, úgy ahogy nekem is, de majd hozzá, gondoltam ;-)