A 3szögből kitört már? 200MA fogja?
Lesz ebben csavar. Túl egyszerű lenne 100-on beszállni és 120-on kidobni.
Vételi oldal nagyon gyenge, máskor ilyenkor már agyon volt pufferelve.
Lehet ez a cél az elbizonytalanítás , majd felteszik maguk, oszt mikor a nép ráeszmél akkor ….........
Köcsög BUX nem mínuszban lenne, hanem pluszban, azért több lenne itt a vevő és persze, ha nem lenne forradalom. Azért zárásra limitre tehetnék. Ki fogja így venni a következő napokban, amikor már most se merik sokan?
nem lesz már limit, akkor sokan szálltak be és ragadtak be, azóta félnek tőle, hosszú távon nem lehet ezzel számolni ugyebár... habár relatív hogy kinél mennyi a hosszá táv :)
na akkor itt most mi lesz? elviszik vagy sem 120 +5 ft-ra? izgulok nehogy rámragadjon az 1k :)))
Nem tudom, de eddig nem egészen azt hozza, amire számítottam.
Lassan húzniuk kéne rajta egyet megint, mert így nem fog sokáig menni.
vettem belőle, egy liba fingnyit hátha alapon megindul oszt nehogy lemaradjak... ha mégsem jön össze, nem idegesít, hogy csőbe húztak :)))
Pufferek ki be ugrálnak...
Nekem ez most nagyon úgy tűnik, hogy begyűjtik a rv-eket és kiráznak akit csak tudnak..
Elérte, 115 körül volt a teteje. Emlékszem rá, mert buktam. :-/
De gyenge most a vételi oldal. 46k a legnagyobb tétel.
103-at sem ütötte meg... a 111-nél hogyan volt? emlékszel rá? ott elérte vagy sem az emelésig az árfolyam a meghirdetett értéket?
Nekem ez a korábbi nagy rallyra emlékeztet, hogy megtépik, aztán öntés-kirázás... és így hullámoztatják fel szépen...
(Nem vagyok benne egy db-bal sem, könnyen irkálok)
Nem tudom, de valami itt nem stimmel.
Egy 120-as emelésre csak ennyi a reakció, hogy a 100-zal küzd?
Vagy nem győzik adagolni a 9 milla új papírt? :)
Na, végre megint 101
Azt nézem közben, hogy Eco kedvéért jó néhányt papírt bedobtak más rv-ben :D
lehet ez csak azért volt, hogy 500-500k-t zsákoljanak a leendő tulajok, hisz így vehetnek részt a tőkeemelésben, nem?
Most épp 99.
Azért ennél nagyobb meghúzásra számítottam.
Félnek a papírtól sokan, mint a tűztől.