Regisztráció Elfelejtett jelszó

Metatrader

Re: nincs cím

#327511 Saraco Előzmény: #327503

mobilon windows os 2003 vagy ujabb kell sajna, szoval csak windows telokon fut...

legalabbis en igy tudom

#325702 lackok Előzmény: #325669

Köszi a trendvonaldudálós megvan nekem is. Most ez pattant a fejembe, mert vmikor jól jön ha tudom, hogy lezárult vagy megnyílt egy pozi miközben én a stocky-ra firkálok ahelyett hogy újranyitnám a fialtatáshoz..:)

#325669 Amatoregy Előzmény: #325638

alert open position mt4 google.

van viszont olyan, ami a trend vonal törése esetén dudál....

#325628 lackok Előzmény: #325508

Nekem nem kell, hogy mail-t küldjön. Csak ha háttérben fut a progi akkor ugorjon elő egy ablak, hogy változás a pozikban.

#325508 Amatoregy Előzmény: #325496

ilyet én találtam de minden adata szinte hibás.

Viszont Szarvasvadász szerint (PF) lehetne olyan szkriptet irni, ami folyamatosan figyeli a nyitott pozíciókat és annák számában bekövetkezett változás alapján mailt (vagy figyelmeztetést) küld...

Olyan megoldást keresek,…

#325496 lackok

Olyan megoldást keresek, ami üvölt, vagy felugró ablakkal jelzi ha egy pozim bezárult vagy megnyílt!

MT4 backteszt

#325467 Totti

Üdv,

Manuális kereskedést szeretnék backtesztelni. Olyan program kéne ami strategy testerben lehetővé teszi, hogy megadjam a megbízást manuálisan és be tudjak rakni sl-t, tp-t és követő sl-t. Most van egy History training nevezetű, de abban nincs követő. Tud valaki ilyet?

MT4

#324843 ang3lt

Sziasztok

Probalkoznek Metatraderben expert advizor irasaval de sikerult rogton elakadnom. Csak annyit szeretnek hogy az aktualis gyertyta close erteket kiirja (EUR/USD pl):

Alert(“Close: “,Close[0]);

De miert csak 4 tizedesjegyet ir ki?

Ha a chartot nezem akkor viszont 5 van.

Alert(“Digits:” ,Digits);

Ez is 5el ter vissza.

Mit rontok el? Tud valaki segiteni?

Elore is koszonom!

Re: Segítség

#299171 Zabás Előzmény: #299144

köszi!

az autog...-nak csak az az orosz leírása van és googleval lehet fordítani! Kicsit nehéz szövege van! :)

Re: Segítség

#299143 Zabás Előzmény: #299140

FxPro?

Ez mi, egy indikátor, vagy egy expert?, hogyan kell használni? Hogyan működik?