Fut
mobilon windows os 2003 vagy ujabb kell sajna, szoval csak windows telokon fut...
legalabbis en igy tudom
nem találtam még ilyet ami automatikusan dudal, ha zárta vagy nyitotta a pozidat.
Más.
Most akkor fut a mt4 symbianon vagy sem?
http://symbian.software.informer.com/download-symbian-metatrader/
Köszi a trendvonaldudálós megvan nekem is. Most ez pattant a fejembe, mert vmikor jól jön ha tudom, hogy lezárult vagy megnyílt egy pozi miközben én a stocky-ra firkálok ahelyett hogy újranyitnám a fialtatáshoz..:)
alert open position mt4 google.
van viszont olyan, ami a trend vonal törése esetén dudál....
Most akkor neked vannak ilyen script-jeid? Ha igen megköszönném ha átküldenéd vhogy.
Felteszed mondjuk ide:
Nekem nem kell, hogy mail-t küldjön. Csak ha háttérben fut a progi akkor ugorjon elő egy ablak, hogy változás a pozikban.
ilyet én találtam de minden adata szinte hibás.
Viszont Szarvasvadász szerint (PF) lehetne olyan szkriptet irni, ami folyamatosan figyeli a nyitott pozíciókat és annák számában bekövetkezett változás alapján mailt (vagy figyelmeztetést) küld...
Olyan megoldást keresek, ami üvölt, vagy felugró ablakkal jelzi ha egy pozim bezárult vagy megnyílt!
Üdv,
Manuális kereskedést szeretnék backtesztelni. Olyan program kéne ami strategy testerben lehetővé teszi, hogy megadjam a megbízást manuálisan és be tudjak rakni sl-t, tp-t és követő sl-t. Most van egy History training nevezetű, de abban nincs követő. Tud valaki ilyet?
erre van indikátor. Miért nem nézed meg annak a forrés kódját....
Sziasztok
Probalkoznek Metatraderben expert advizor irasaval de sikerult rogton elakadnom. Csak annyit szeretnek hogy az aktualis gyertyta close erteket kiirja (EUR/USD pl):
Alert(“Close: “,Close[0]);
De miert csak 4 tizedesjegyet ir ki?
Ha a chartot nezem akkor viszont 5 van.
Alert(“Digits:” ,Digits);
Ez is 5el ter vissza.
Mit rontok el? Tud valaki segiteni?
Elore is koszonom!
köszi!
az autog...-nak csak az az orosz leírása van és googleval lehet fordítani! Kicsit nehéz szövege van! :)
tegnap éjjel valamilyen fórumon találtam róla egy normális videot...
Automata alakzatfelismerő progi.
Telepíteni kell,itt minden le van írva:
http://www.hunforex.hu/strategiak/autochartist_alpari/
Viszont azzal az autográffal sehogy sem boldogulok,van esetleg vmi leírásod hozzá,mert nekem csak oroszt sikerült találnom+vmi transalatos zagyvaságot,amit nem igazán értek.