Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#327473 Csokigyáros Előzmény: #327470

A Jaguár nem kereskedős, csak nála van kitéve, mert a debreceni intézetvezető főorvos nem szeretné a lakásán árulni... szívességből van kinn, ha valakit komolyan érdekli az autó, akkor a gazdával kell tárgyalni vele kell megegyezni...

a prof nagyon keveset használta 118ekm van benne, minden évben szervízbe vitte, soha nem állt kinn az udvaron, stb...

Sziasztok, urak/hölgyek.…

#327472 hosszhuszár

Sziasztok, urak/hölgyek.

Ismét egy jó hangulatú találkozót sikerült összehozni, köszönöm, hogy ott lehettem.

Attila, basszus, a kocsit a nem próbáltad ki, teljesen kiment a fejemből, annyira dumáltunk, aztán meg csörögtek a gyerekek, hogy mehetek értük, ( ez volt az első önálló koncertes elmenetelük), és annyira siettem, hogy ........

Bocsi, de ha felénk jársz, gyere már be, ahogy ígérted is, nem olyan rég....

#327470 KawaBazsy Előzmény: #327468

Itthon csak makulátlan előéletű autót vennék, futottam már bele én is hulladékba, kintről meg ekkora motorokkal nem érdemes behozni. Ennek mindkét autó megfelel (bár a Jag kereskedőtől van, azokban NEM bízok, de ha te ismered..), s mindkét tipust ismerem, s szeretem.

-A Saab-ot olcsóbb fenntartani, benzines motor miatt olcsóbb hibák lehetnek rajta, van hozzá minden használtan is, mert elterjedt, jók a szervizek, s autózni sem drágább, mert bioetanollal is hajthatod, profin be van állítva arra. A kocsi olcsóbb, kisebb az értékvesztés, kevesebb píz áll benne.

-A Jaguarnak ugyanaz az előnye, ami hátrány is egyben. Ebből igen kevés van, ezért sokkal egyedibb, de emiatt drágább az alkatrész, nem lesz használt annyira, s a szerviz is drágább. Ezért viszont kapsz egy olyan prémium autót, amihez nem kapcsolódnak a kategória német képviselőihez társított sztereotípiák. Nekem anno nagyon tetszett, jó autó.

A helyedben mindkettőt elvinném egy tesztkörre, s amelyikben jobban érzem magam, azt válogatnám. Amúgy ár/értékben Saab, egyediségben, stílusban Jag. Sztem..

Szerk: Jaguárnak mennyi a km?

#327468 Csokigyáros Előzmény: #327459

no jó... akkor te melyiket választanád? a másikról én tudom az előéletét, hogy ugyanaz mint a saab-é...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/jaguar/s-type/jaguar_s-type_1.tulajdonos_akcios_ar-4306693

http://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/9-5/saab_9-5_2.3_turbo_aero_automata-4159702

ár-érték arányban is érdekel a véleményed... komolyan, mert tudom értesz hozzá!!!!!!!

ja és szerintem 3,8 a vége...

#327459 KawaBazsy Előzmény: #327458

Annál olcsóbban csak az enyémet kaphatja meg, ha kimegyek Sziámba, de azt nem ajánlom neki, mert abban túl májernek érezné magát.. :-)

#327456 Csokigyáros Előzmény: #327449

tudod még nem döntöttem, de ha meg tudod meg van-e és mennyi a vége, az már egy támpont.

kösz :)

Jut eszembe. Józsival is…

#327451 KawaBazsy

Jut eszembe. Józsival is szerettem volna beszélgetni a nyitott Merciről, de sajna előbb leléptek.. majd legközelebb!

#327448 KawaBazsy Előzmény: #327442

Az ingatlanokból csurran-cseppen, nem kell a tőzsdét figyelni, s Thailand is olcsóbb, mint gondolod.. :-)

ezúton is elnézést a dís…

#327445 -sabe

ezúton is elnézést a díszes társaságtól, hogy ilyen hamar le kellett lépnem, legközelebb nem leszek ilyen papírkutya!

Az aszú nagyon finom :)