Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

KawaBazsy Előzmény: #327468

Itthon csak makulátlan előéletű autót vennék, futottam már bele én is hulladékba, kintről meg ekkora motorokkal nem érdemes behozni. Ennek mindkét autó megfelel (bár a Jag kereskedőtől van, azokban NEM bízok, de ha te ismered..), s mindkét tipust ismerem, s szeretem.

-A Saab-ot olcsóbb fenntartani, benzines motor miatt olcsóbb hibák lehetnek rajta, van hozzá minden használtan is, mert elterjedt, jók a szervizek, s autózni sem drágább, mert bioetanollal is hajthatod, profin be van állítva arra. A kocsi olcsóbb, kisebb az értékvesztés, kevesebb píz áll benne.

-A Jaguarnak ugyanaz az előnye, ami hátrány is egyben. Ebből igen kevés van, ezért sokkal egyedibb, de emiatt drágább az alkatrész, nem lesz használt annyira, s a szerviz is drágább. Ezért viszont kapsz egy olyan prémium autót, amihez nem kapcsolódnak a kategória német képviselőihez társított sztereotípiák. Nekem anno nagyon tetszett, jó autó.

A helyedben mindkettőt elvinném egy tesztkörre, s amelyikben jobban érzem magam, azt válogatnám. Amúgy ár/értékben Saab, egyediségben, stílusban Jag. Sztem..

Szerk: Jaguárnak mennyi a km?