Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#327411 zeeh_ Előzmény: #327410

Az a baj, hogy nem egyértelmű (egyelőre), de hátha más meglát benne valamit, ami esetleg elkerülte a figyelmünket. Amennyiben benne van az 530 milla, akkor valóban katasztrofális.

#327410 Tomy75 Előzmény: #327407

ha benne van a Neo eladásért kapott 530 milliós bevétel, akkor katasztrófális a jeletés, mert a Neo eladástól megtisztított eredmény, - 1.1Mdr lenne.....

Az hatalmas bukó szvsz

#327409 zeeh_ Előzmény: #327408

"majd jövőre", "várhatóan 2011-ben". :D

:(

Ezzel a portfolióval nehéz elhinni, hogy az tényleg nem termel nyereséget. Olyanok, mint Gerendai volt anno a Szigettel. Minden évben bukott rajta papíron, de akkor f.sza gyerek volt, hogy csak azért is megrendezte minden évben szép bukóval, mert egy igazi "jószolgálati nagykövet" volt, aki a szívén viselte a bulizni vágyó fiatalok sorsát. :D

#327408 Zotya32 Előzmény: #327405

vszínű azért, mert ők nem az árfolyamból (mutyiból) élnek mint mások. Vszínű ilyen-olyan "kiskapukon" varázsolják ki a hasznot a cégből. Nem hiszem el, hogy nincs rajta haszon, hogy évek óta száz millás bukóval működik a cég... ezer éve van, most már csak volt eco-m, de eddig pluszos jelentést nem láttam.

#327407 zeeh_ Előzmény: #327406

Akkor mégsem lenne benne? Ez esetben nagyon el kellene cseszniük a Q4-et ahhoz, hogy az ne plusszos legyen, egyszeri tételként sokat dobhat rajta, HA nincs benne a Q3-ban.

#327406 Tomy75 Előzmény: #327400

Tényleg érdekes, hogy csak a Café meg Externet eredményhatásaitól megtisztított adatok vannak, de Neo 75% eladási profitot sehol nem látok a számsorban....

#327405 zeeh_ Előzmény: #327402

Igen, esélyes és akkor beteljesedni látszik az elméletem, ami szerint max. 125-130-ig megy, hogy a feljebb kitömöttek ne tudjanak kiszabadulni.

De azt egyszerűen nem értem, hogy miért jó nekik itt névértéktől nem messze agyonhígítani a papírt, holott ezt megtehetnék jóval felette is, ha akarnák szerintem, akár 211-en újra. Ők is jól járnának, mert magasabb áron tudnának tömni, akár a korábbi 231-et is meghaladva.

#327404 Tomy75 Előzmény: #327402

hát ha benne van az 530 milla plussz és így 600 milla a bukó akkor gratulálok....:(

de ha nincs benne, akkor -80 milka körül lehetünk, nem lenne mindegy, hogy -80 vagy -600...

#327402 Zotya32 Előzmény: #327400

"Az Igazgatóság elnökének előterjesztése ehhez képest az lesz, hogy a kibocsátási ár

a 2010. november 26-át is magában foglaló harminc kereskedési napon (2010. október 15. – 2010. november 26.) a Budapesti Értéktőzsdén kialakult napi záróáraknak az adott napi forgalommal súlyozott átlagának egész számra kerekített értéke, de legalább 120 forint legyen.

Az Igazgatóság által a tőkeemelésben való részvételre felkérni tervezett személyek az átvenni vállalt részvények kibocsátási értékét már az átvételi elsőbbségi jog gyakorlására nyitva álló

határidő lejárta előtt, 2010. november 29-ig kötelesek lennének a Társaság részére megfizetni."

november 26-ig esedékes záróárakat veszik figyelembe; ezt olvasva újra, szerintem meglesz a 120, talán fölé is viszik kicsivel.

#327400 zeeh_ Előzmény: #327399

Ez a 40 milliós kérdés, fogalmam sincs. Elvileg benne kéne lennie, de csak a Café eladására hivatkoznak benne, Neoról semmi, ha jól láttam.

Kíváncsi leszek a hétfőre.

#327398 zeeh_ Előzmény: #327396

Most nézem, hogy ezek szerint rossz oszlopot néztem.

-607 millió és nem -400. Csodás.

#327394 zeeh_ Előzmény: #327393

Látom, a Napinál is odafigyelnek arra, hogy mi írnak le...

"Az econet.hu Média és -vagyonkezelő Nyrt. első háromnegyedéves adózás utáni vesztesége 607,2 millió forint volt, szemben a tavaly azonos időszaki 384,7 milliárd forintos mínusszal."

Szép is lenne 384,7 MILLIÁRD Ft-os mínusz... :DDD

#327392 zeeh_ Előzmény: #327391

Köszi!

Kíváncsi leszek a hétfő reggeli nyitóra, hogy milyen reakciók lesznek. A gyj szerintem nem jó, de ugyanakkor tőkét is emelnek. Érdekes lesz, de van esélye egy meghúzásnak és a 120 környékének elérésére.

Csak az a gáz, hogy ha már 120 körül is ki lesznek tömve a büfik (132-151 és 200 felett ez szintén megvan), akkor hosszútávon ez inkább itt 100 közelében és alatta lesz, mint felette.

#327391 Zotya32 Előzmény: #327389

"Az Igazgatóság elnöke a megüresedő felügyelő bizottsági poszt betöltésére dr. Nobilis Kristóf urat javasolja, az audit bizottsági pozíció betöltésére"

És ugye lesz a tőkeemelés. Kinek van ennyi pénze? B.Cs nem hinném, hogy viszi ezt is. Gondolom, ha már audit bizottsági tag lesz, akkor talán azért, mert szeretné követni a pénze sorsát...

#327389 zeeh_ Előzmény: #327387

120-ig kevés persze, de egy részét simán ki tudják szórni. 2 limites nap lehet belőle így ránézésre, ha 120-ig akarnak menni, de nyilván fölé fog menni valamennyivel.

Komolyan nem értem, hogy miért jobb itt névértéktől nem messze agyonhígítani a papírt, mint megtenni ugyanezt 211 Ft-on, de kevesebb papírral. Ezt magyarázza el valaki, hogy nekik ezt miért biznisz így, pedig magasabb árfolyam mellett ők is többet tudnának tömni.

Honnan vettétek, hogy Nobilis beszáll? Hol olvastátok? Valamelyik részt átugrottam volna valamelyik hírben?

#327388 Zotya32 Előzmény: #327386

http://hvg.hu/gazdasag/20050513nobilis

"Nobilis 2001 őszén szállt be az eco.hu gazdasági portált is működtető econet.hu Informatikai Rt.-be: akkor 25,5 százaléknyi részesedést vásárolt, és ezzel az egyik legnagyobb tulajdonos lett a tőzsdén jegyzett cégben. Azóta csökkentette részesedését, legutóbb március végén a tőzsdei kereskedésen kívül adott el az 1994-ben alapított, 68 millió forintos jegyzett tőkéjű DonaDöme Kft.-n keresztül birtokolt econet-papírjaiból, és ezzel része a korábbi 21,9 százalékról 19,3 százalékra esett."