elviszik vajon ma 1200ig az indexet kint?
tud valaki indit mondani? most shortoljam holnapig vagy ne?? otpt megszívjuk?
elviszik vajon ma 1200ig az indexet kint?
tud valaki indit mondani? most shortoljam holnapig vagy ne?? otpt megszívjuk?
43202 hsz-ben volt:
Kicsit belemélyedtem a hati nézegetésébe és kicsit elemezgettem magamnak, és talán 23050-es felszúrás is benne lehet a pakliban //persze gyors lesz és sokaknak fájdalmas, de óráson és még naposon is belefér az elméletembe :)
Órás:
http://www.imagebam.com/image/e00657107124183
Napos:
hogy tudnak a fili feden ekkorát javítani egy hónap alatt? ezt nem értem..hiszen szarban vannak..
óh, nézem én azt is és röhögök..
390ről short van..de ha most nem megyünk négyszáz alá, akkor zárom. holnapra null pozi.még van negyed óra.
most sajnálom, hogy nem longolom, és nem nyitottam vissza..
1000pontos visszapattanás. A pénteki longokat meg már mindnki elszórta régebben gondolom.
hát ez már ma nem fog esni meglehet....kérdés hogy holnap mi lesz...
áhh...elegem kezd lenni belőle hogy egész évben mindig megveszik az egész piacot...érthetetlen. normális értelemmel szembe megy
Ha így zárunk akkor az előző szenárióm akár teljesülhet is, irány 23K :)
Igen, így már érthető :-(
az a 21600 engem is b@szna
hoppá én meg beteljesültem
király
most örüljek vagy sírjak keservesen??
ááá
elegem van
LÉPTEM, SZIASZTOK!!!!!
Azért, mert:
1. megírtam itt is, hogy 21600-on zárok, ideengedtem magamhoz valakit, hogy szívességet tegyek neki, és lemaradtam, mert traktált a problémájával.
2. Ez után mohó voltam, amire már párszor ráfaragtam, és nem zártam 21800-on.
3. Utána elkezdtem, várni, hogy lemegy, ezek után eltöltöttem az egész napot tegnap a semmivel (értsd nem dolgoztam semmit, csak itt ténferegtem), csak várom a messiást a C hullámmal, amiről a másk fórumon beszélnek.
Pedig már annyiszor megfogadtam, hogy nem hallgatok senkire, nagyon sokszor ráfaragtam már erre; Csokigyáros és Kelvin kivételek voltak.
Most meg itt ez az index is az égben... Eh.