Csak picit több mint negyede, pl. 4k-nál 1104ft, de így sem akkora üzlet...
Csak picit több mint negyede, pl. 4k-nál 1104ft, de így sem akkora üzlet...
Gondolkodom én is némi vételen, de a tegnapi nap már borult az egy hete működő szisztéma, így van bennem némi félsz, ráadásul a múlt héten még 90-ért - egyszer 89-en is sikerült- a héten már 91-ért vettem, a 92 már drága :))
Ma is 93-as zárás lesz, ha így megy tovább. Gyj előtt tuti nem engedik lejjebb, aztán majd kiderül, hogy milyen számokat tartalmaz a jelentés és merre tovább.
Kár, hogy PETI-ben nem lehet beállítani, hogy 16:31-kor tegye be az ajánlatomat eladásra, megvenném 92 Ft-on hulló pakkokat. Záráskor nem leszek gép mellett. :-/
Na szép volt a tegnapi napom...
Reggel megkaptam 91-en a pakkomat, de mivel utána nem tudtam gépnél lenni kitöltöttem egy 92-es eladást és kiadtam a felmenőmnek, hogy 16.31-kor ok-zza le... 16.45-kor telefon, sikerült a terv szerint eladni 93-on, de most nézi, hogy 95-ön volt az utolsó kötés :)) Hát nem volt őszinte az örömöm, de csak azt tette amit mondtam, nem gondoltam volna, hogy felhúzzák nap közben...
A rádió eladása miatt a Q3 jónak tűnhet majd talán, ami miatt lehet rá némi esély, hogy hétfőn up legyen. Ugyanakkor rádió eladás nélkül még mindig siralmasak lehetnek a számok, még ha a veszteség csökkentő tendenciát is mutat, PAPÍRON. :)
Q4-től várnék egy jobb eredményt, 2011-ben jönnie kell az eredményeknek. Aztán vagy jönnek vagy nem. Legfeljebb csak azt látjuk, hogy Maserati Károlynak új autója lett. :)
Kérdés, hogy lesz-e a Q3-ban kozmetika és mennyi? Van 9 millió új papírjuk, amit minden bizonnyal ki szeretnének szórni...
Lehet, veszek egy kis pakkot stoppal, legfeljebb hétfőn dobom.
Lehet, hogy tömés gyanús, de az is lehet, hogy a nagyspekák épp a napokban táraztak be a hétfői rallyra.. :)
Ma este kiderül!
Ma is tanultam valami KBC-s dolgot. :-/
Vélemények a délután tükrében a papírról?
Tömés gyanús, de a Neo eladása miatt egyszeri tételként sokat javíthat a Q3 számain, még akár nulla vagy enyhe pluszra is kihozhatják talán, de inkább Q4-re várnám mindezt. Holnap ilyenkor kiderül, hogy mi az igazság, persze ha csak nem éjjel dobják be megint a gyj-t az utóbbi idők hagyományainak megfelelően.
igen így van. Inkább beírok egy alacsonyabb árat aztán úgy ok-zom amikor hirtelen felindulásból piacin dobok vmit.
Maradt a 93-as záró.
"EQ-nál a piaci nem az jelenti, hogy önti amíg van vevő, hanem csak a legjobb árat veszi figyelembe és a mennyiséget!"
Szuper, ezt se tudtam eddig. Erste legalább kiöntötte a készlet erejéig.
mert piacin annyit ad el amennyi a könyvben a legjobb vevő vagy eladó van! Ha többet szeretnél eladni vagy venni akkor a maradékot betesz arra az árra ami a többi teljesűlt!
EQ-nál a piaci nem az jelenti, hogy önti amíg van vevő, hanem csak a legjobb árat veszi figyelembe és a mennyiséget!
Ez valahol jó, de valahol nagyon idegesítő. Attól függ, hogy mennyire tudatosan csinálod! Mert ha véletlen 100000 db adsz el piacin akkor lehet, hogy önti a pokolba egész addig amíg a 100000db nem fogy el, ilyenkor jó ez a megoldás, mert a legjobb vevő alá nem tudod vinni az árfolyamot, mert a maradék legjobb eladói oldalra kerül!
Viszont ha gyorsan megakarsz szabadulni tudatosan és mindegy, hogy mennyiért csak adja el akkor nagyon bosszantó tud lenni!
95-re nagyon pakolják az eladók,gondolom a későbbiekben meghatározó lesz.....egy biztos forgalom kell.....
Azt mondja meg valaki, ha piacin adok el x k-t, akkor miért marad meg x-párszáz db? Ilyet még nem tapasztaltam.
Ez is bekerül az X-aktáim közé a Rába 1126 Ft-os ajánlatom átugrása mellé, ami valamiért nem teljesült, amikor 1136-ig elment anno.
kíváncsi leszek a holnapi napra, hogy akkor mihez kezd. Érdekes, hogy nem nagyon voltak visszaborítások.
72-77-es rést ha nem is tölti be, de szerintem jobban megfogja közelíteni!
Előbb-utóbb törni fog, de már rá férne. Lényegében a nyár végi optimizmusból is kimaradt. 151 óta gyakorlatilag csökken, az pedig 1 éve volt már.
Akik ma belevettek, tartani fogják talán holnapig, aztán a gyj-től függően mehet tovább valamerre, de szvsz tömés gyanús.
Egyenlőre már az is valami,hogy csipkedik,95 fölött már talán törne a csökkenő csatorna(150 óta gondolom)....már vagy ötször nekiment,nem sokan hihetnek benne.....
Játszanak a könyvvel szépen, kerek számok befigyelnek.
Nap végére lesz a tűzijáték szvsz, most még engedik a beszállót a későn ébredőknek. :)
1 éve szépen ment. Lehet, át kell rendezniük a pozikat.
103 valami Fibo, meglátjuk...
Holnap is nap, lesz itt még vmi ütős is sztem.