Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: RFV kötvény 2

#329806 zeeh_ Előzmény: #329801

Nagy kérdés, hogy az alapok pakkjaival mi lesz?

Átveszi a kormány? Nem veszi át? Ha átveszik, mennyi ideig bírják ki, hogy ne csináljanak belőle pénzt? (Mert a pénzre nagy szükségük lesz.) Passz, ez a forradalmárokon múlik.

Re: RFV kötvény 2

#329801 Bendeguz Előzmény: #328363

Mit gondoltok, hogy fogja ezt az a helyzetet átvészelni az RFV? Még mindig nem adtam el, pedig már vaskos mínuszban vagyok.

Re: Merre tovább, RFV?

#326565 Bendeguz Előzmény: #326533

Jelenleg tőkém felével vagyok benne, folyamatosan veszem, de apránként, mert még nem vagyok biztos benne, hogy nem kapok olcsóbban. A szüleim megtakarítását viszont nem merném elkérni és betenni ide, mert mégis csak a magyar tőzsdén vagyunk, itt bármi megtörténhet és az ellenkezője is.

#326533 matgab Előzmény: #326436

"A nyugdíjpénztári rendszer átalakítása az RFV esetében 6-8%-nyi részesedést érinthet. Soós Csaba elnök elmondása szerint új pénzügyi (elsősorban külföldi intézményi) befektetőket keresnek, akik szükség esetén megvásárolnák a kérdéses mennyiségeket."

Ennyit a former által benyögött naked shortosokról.

Magyarán szólva valamelyik MNYPT elkezdte a kitárazást, csak még nem jelentette be.

Még van neki 6-8%, de úgy látszik megállapodhattak a céggel, hogy nem bombázzák szét az árfolyamot, ezért 7500 alatt nem nagyon adogatják. (Ki emelt kb. 3200 körül tőkét, vagy melyik mnypt vett ott nagyobb adagot, ha van ilyen, akkor meg is van, hogy ki akarja eladni).

Nos, mivel ez az info valszeg bróker körökben elterjedt, ezért nem is akar venni senki nagy, mert arra számítanak, hogy az mnypt borítani fog valamilyen árig, vagy valamilyen határdőig. valszeg ezt figyeltem meg akkor, amikor azt mondtam, hogy olyan, mintha rühes lenne a részvény.

Alapvetően a vége az, hogy 7500 körül már venni kell, mert nem érdeke úgy látszik senkinek, hogy az alá kerüljön. Viszont az mnyptnek van egy bizonyos határideje, amíg meg kell szabadulnia a papíroktól, ezért ha nem sikerül eladni addig valami külföldinek, akkor lehet akár kegyetlen esés is.

Viszont ha egy ilyen hirtelen szakadást látunk, akkor ott bele kell tolni a lakást, kocsit, családi ezüstöt is, amikor felfele jön, és várni a 10k-s árfolyamot néhány hónapon belül.

#326436 Bendeguz Előzmény: #325992

megjött az 1000 darabos barátunk, ma is beállt a maradékkal 8150-re. Nem nagyon csipegetik még...

#325991 Bendeguz Előzmény: #325970

Pályát váltok és elmegyek elemzőnek. Összeollózom a számokat, készítek szép színes képeket és közlöm a nagyérdeművel a nyilvánvalót :)

Re: nincs cím

#325495 Bendeguz Előzmény: #325479

Nos igen, mindenki pletykára vesz, hírre elad. Ez a jelentés inkább a befektető szemléletűeknek lehet megerősítés, azoknak akik nem 1-2 napra, hétre, hónapra veszik. Egyelőre még nem jöttek meg.

KBC Equitas kommentje a …

#325479 Koffein

KBC Equitas kommentje a gyj-re:

-RFV: szép lett a gyorsjelentés, de erre valószínűleg minden befektető számított is. Kérdéses, hogy lesz-e érdemi árfolyam reakció.

Re: nincs cím

#325430 matgab Előzmény: #325419

nagyvonalakban semmi változás, amit tudtunk eddig is, szépen fejlődik a cég.

Ami viszont botrányos, hogy teljesen eltűntek a vevők.

Olyan érzésem van, hogy ha elkezdeném önteni, aki 7200-ig vissza tudnám küldeni az árfolyamot.

Mintha eddig csak mnyp-k lettek volna azok akik egymás elől kapkodva felhajtották volna az árfolyamot, ők már már nem nagoyn vehetnek, inkább eladnának...