Akkor itt a nagy alkalom. Most úgy is kiárusítás van a Lenin érdemrendekből....
:DDDD
Akkor itt a nagy alkalom. Most úgy is kiárusítás van a Lenin érdemrendekből....
:DDDD
Leminősíthet minket az SP 2 fokozattal, leminősítheti aaz összes magyar bankot.
Sőt még a Fitch is leminősíthet minket akár a bóvli kategória lealjáig is.
Amíg én shortban vagyok és EUR-ban, addig az k.va élet, hogy nem esik sem a tőzsde, sem a forint.
Én vagyok az ország megmentője...
Lassan be kéne nyújtanom egy számlát a fidesznek, mégiscsak én tartom ott az országot, ahol van...
na mondjuk ez is egy érdekes történet a szivatásra. El képzelem a magasrangú (előző rendszerben lévő munkatársakat) amint havat lapátolnak meg utcát söpörnek...
http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-396773
bammeg, pont most, amikor én is az lettem??? Hiába a faktor egyszerűen az élet minden területén működik...
Nem mondom, hogy ez nem lenne igazságos, de hogy pont az én főiskolai oktatásom alatt vezeti be a Bokros a tandíjat, a melóidőm alatt érvényes ez az eszméletlen magas adó és járulékkulcs, erre most meg, hogy elmennék munkanélkülire azt mondják, hogy pont én nem henyélhetek??
Fogadjunk , amikor nyugdíjba vonulnék, akkor fog összeomlani az egész nyugdíjrendszer...
okt 22-i beírásom:
"Ja a visszaváltott USD alapú kínai részvénypiacom értékével, plusz egy kis forintösszeggel tőkét emeltem, ha ez nem lett volna egyértelmű az RFV vásárlásaimból...
Tehát tudjátok, tőkeemelésem után olyan 20-30%-ot mindig szokott esni a piac (kivéve ha shortot nyitok).
csak azért írtam, hogy megértsétek a folyamatokat..."
Na, akkor ki mozgatja a hazai és a világ devizáinak mozgását?
Ja, ugye 2 hete váltottam át egy kis HUF-ot EUR-ra...Lehet, hogy felbomlik az EUR??
nem virtuális stoppot rakott rá? Vagy az másik volt?
meddig fogod tartani? Elvileg megszabtál magadnak egy végső stopot, nem? :O
tartom, baxa meg...
Bővítést? Inkább csökkenteném, ahogy kinéz, de azt is inkább 9600-nál akarnám...
RFV-t tartod rendületlenül? Hol érzed ideálisnak a bővítést?
ezzel kalkuláltam, de összezavarsz ezzel a sok nyerővel :))
pofátlanság, de Én is munkanélküli lettem :)) felmondtam-
csak a BUX topikba írogattam, ezért leírom ide is a teljesség kedvéért.
Indítottam egy shortot 22480-ról, zártam 21670-en, majd longoltam 21750-től 22140-ig, 22.050-nél shortba ugrottam, és ma 20978-nál rábővítettem...
Mióta munkanélküli lettem sokkal jobban megy a tőzsde...:)
Mester! Mutasd nekünk az utat! Maradsz mnyp-ban, vagy átlépsz???
strange:
Ma az RFV-m is száguld és a FLAXom is, pedig a FLAX az már nagyon régóta nem rallizott...
itt is megvolt...
Hozamszámoló
Nemzetközi Pioneer Alapok - C sorozat
China Equity Fund (2010. június 29-ig Greater China) USDÉrtéknap 2010-09-24 2010-11-11
Árfolyam 11,6800 USD 13,1200 USD
Nominális hozam 12,33 %
Azért azt tényleg nem gondoltam volna, hogy megint megmozgatom a kínai gazdaságot egymagam...
09.24-én eladtam az összes kínai részvényalapomat, 1,5 hónap alatt +10%...
Nemzetközi Pioneer Alapok - C sorozat
China Equity Fund (2010. június 29-ig Greater China) EURÉrtéknap 2010-09-24 2010-11-11
Árfolyam 8,6600 EUR 9,6000 EUR
Nominális hozam 10,85 %
Kezdő nap: 2010-09-24
Záró nap 2010-11-11
Az szép,de legalább szóltál :D