net 6500 víz kb. 4000 telko 4000 áram 27000= 41ezer? igaz a beruházás az volt több..de akkor is ezért sírok..? befogom.
net 6500 víz kb. 4000 telko 4000 áram 27000= 41ezer? igaz a beruházás az volt több..de akkor is ezért sírok..? befogom.
Én inkább le sem írom, hogy mennyi a rezsim....
Ill leírom, hátha nem is olyan sok....
200k körül, +,-15e....
Lesznek most pályázatok, nem tudom hány %-os támogatással, fütés korszerűsítés, stb....
Ha tudok valami konkrétat, szólok.
Havi 100 kb a reszi, vízzel, csatornával, internettel, tv-vel, meg még mittomén mivel...
40 a gázszámla, ebben van fűtés, 5 ember mindennapi!!! fürdése, és 5 emberre a főzés. Hogy ebből mennyi a fűtés, azt nem tudom.
Jah, a legkisebb gyerek januárban lesz 18, a legnagyobb most volt 21, szóval 5 felnőtt emberről beszélünk.
Nekem kb. 27 ezer a villanyszámla teljes családi házra 80nm alapterület és az emeletet is használjuk..de nekünk nincsen gáz és ebben a fűtés is benne van. Én ezt baromi soknak érzem...lehet, hogy nincsen igazam. Négyen vagyunk, és 18m3 vizet fogyasztunk két hónap alatt..ez mennyi, sok vagy kevés?
Nektek a gáz vagy fűtés mennyi?
Ne hülyéskedj, nálunk 25K a havi villanyszámla.
200 m2-es ház, 5 fő, sűrűn megy a mosógép, sokat kell vasalni, naponta megy a mosogatógép, nagy plazmatv, és 5 számítógép, amik szinte folyamatosan mennek.
Ott valami nagy gáz van.
hamar. Bár valami nincs rendben így sem, mert egy 40m2-es lakásra mi 15e-t fizetünk. Lehet bojlert kellene vízkőmentesíteni.
Ilyesmi a tervem, nem szeretem én sem elkapkodni az ilyen döntéseket.
Alex74: Nekem 4xxx a teljes villanyszámlám, de abból szerintem a 3000-et ez fogyaszt. Elég durva 5000-es csökkenés, hamar visszahozza az árát akkor.
ja, akkor már értem , hogy milyen egyéni kudarcélményből táplálkozik a rohadó fém asszociációjával egybekötve a Fidesz-szel szembeni ultakritikusság virága... :))
Mi most cseréltük le huszonéves lehel hűtőnket A+ ra, a havi villanyszámla 5.000 forinttal csökkent
Nagyapámék hűtője amit kintről hoztak 45 évesen cserélték le, de nem azért mert tönkrement csak már a zsanérok annyira kikoptak, hogy nem tudtam megcsinálni + elrohadt hátul a fém!
Tudod mi volt a hűtő neve? FIDES
Javaslom menj el 1-2 boltba (MediaMarkt, Euronics vagy ami szimpi) nézd meg őket kívűlről, belülről, tapogasd, nyitogasd, olvasd el az adataikat, határold be mit szeretnél és irány haza a net. Keresgélés adatbánya, fórumok, árgép, stb. aludni rá, megálmodni és dönteni. Legalábbis én így szoktam nem rövid távra elektro kütyüt venni, hogy nyugodt legyen a lelkem nem elkapkodva elég infóval jól döntöttem.
olcsónak ott van a mária utcai ügyelet..1,5óra várakozás. részeg orvossal.. aki ásítozik.. morog..
bedurrant fogamat már 2x megkopogtatta tiszta erővel.. elment jött vissza megint kopogtatni..mondtam leszakítom az arcát ha még egyszer a fogam közelébe ér és otthagytam.. ez tizenéve..
Kösz amiket neten néztem csak annyit írtak A kategória, jó tudni vannak ilyen ++ jelölések is.
Zabás: esetleg ha elkezdjük az ipari méretű elektromos orvhalászatot , szükség lesz rá. .) Csak vicc. Köszi az infókat. Egy Lehel gyártmányú kb 30 éves hűtőm van, apáméktól kaptam még kb 10-12 éve. :) Nem tudok róla lett volna bármi baja korábban, működik , csak 2 havonta elég jeges, és gyanítom nem A++ kategóriás. :)
valóban remek hely,de mocsok drágák voltak....úgy emlékszem....
egyszer egy vasárnap este estem be hozzájuk éjfélkor..kb 1-2 éve...átutazóban....úgy,hogy több,mint 100 km.-re lakom onnan..az volt ám az időzités..:)
hát nem jó kedvemből történt a dolog ,tovább nem birtam,húztak:)
vagy négyen ültek a váróban akkor is....köztük Zimány Linda kisasszony is,akit a fog probléma miatt,de egyébként sem hiszem....fel sem ismertem,utána mondották,hogy ez ...az volt...nesze neked celeb ribi....még nem is felismerhető:)
ha az embernek fog problémája van,hogy nem foglalkozik semmivel,hihetetlen:)
nekünk amana van ( ha jól emlékszem ) 12 éve kutya baja..kopp,kopp,kopp