kíváncsi vagyok, hogy most merre fognak szívatni minket..egy konti shortom van 350-ről:-))
beijedtem egy kicsit:-)
kíváncsi vagyok, hogy most merre fognak szívatni minket..egy konti shortom van 350-ről:-))
beijedtem egy kicsit:-)
nocsak..most a zuhanási időszak..otp -t öntik, meg a telekomot is..
Azért a naposon levő eső csatornából még épp nem ment ki, még van reményünk :-)
De már nem sok.
akkor az úgy már más :) szóval csak rajzolgatunk, rajzolgatunk :)
Az nem elliott,csak analógia 1997-2002 mozgásra(csak az irányváltásokat számoztam).....egyéni feltételek alapján...:)
eltettem ma némi nyerőt tegnapról..mondjuk 23070 és 22247 között elég jó, de nem tudom, hogy ma hogyan tovább..egyelőre kifulladni látszik az emelkedés...vagy? most jön egy kis lejtő délutánig?
bent álltam eladáson 350-en, 1 darab teljesült de kikaptam..
Én is ezt néztem, pont egyel kellene eltolni a számokat, de én nem értek hozzá, így megtartottam magamnak. De ha egy guru is ezt mondja.
Én úgy látnám, ha a kettes lenne az egyes, akkor már sokkal szebb lenne.
hibás az egész, mert elliott hullámban sose az első szakasz a leghosszabb és legerősebb. Tehát szép a rajz, csak egyéni feltételek alapján... :)
most meg mi történt hogy igy megtáltosodott az S&P ?
eszem megáll
22350 ről másodszor fordulunk le....
Vagyok én,csak mindig van valami bajom,most is megyek kezelésekre....
Májusi tippem még él,miszerint év végéig maradunk 21500-24500 között,majd utána lesz érdekes,amit a heti óriás beszűkülés is jelez....ebbe,akár egy őrült célár is belefér amit Lyonell mondogat,de egy 16500 is......5000-8000 pont elmozdulás biztos meglesz....csak a chartot nézegetem.....
lehet hogy azért mert már mindenki eladta és most egy újabb kört akar?:-)