angol nyelvű hírek kapjanak e nagyobb szerepet az oldalon?
angol nyelvű hírek kapjanak e nagyobb szerepet az oldalon?
megjelenési javaslatoknak is örülnénk ha volnának :) köszi
már bő éve tervben van az FB implementálása az oldalba, de fejlesztő hiány miatt még nem történt meg. hozzászólások lájkolása itt nem lesz, az bohózat sztm:)
Ez sem rossz...
ha vki hozzászólásában egy ismert képfeltöltő oldalra történő hivatkozás található, akkor a fórummotor azt lecseréli a hivatkozást az [img src="URL" width="000" height="000" /] HTML tagra, természetesen az URL helyesen megadva, a képméret helyesen beállítva.
Főnök Úr!
Like gomb nem lesz? :) Természetesen itt stílusosan "Buy" lenne a neve. :-)
megfontoljuk, no :)
hmmm egész jó kis specifikációt írtál, elvileg a blogban lehet elhelyezni korlátlanul képet. Oda javasolnám és utána azt be lehet linkelni a fórumba :)
Nem kell kvóta, a postimage.org például tökéletes lenne a célra. Én évekig használtam, gyakorlatilag reklámmentes, és nagyon szépen és egyszerűen lehet a fórumba integrálni a feltöltő oldalát.
A 8 éve feltöltött képeim még mindig megvannak náluk.
A képeket természetesen le kell kicsinyítenie fórumnak (bélyegkép/thumb), de az nagyon egyszerű.
Ja, saját albumot is létrehozhatsz ott, az is hasznos.
Uff...
Legyen kép és legyen kvóta!
Felhasználónként megadott mennyiségű tárhely vagy darabszám. Ez utóbbi könnyebben megvalósítható. A darab kvóta meg ne legyen nagy, ám legyen LIFO (last-in-first-out) rendszerű, azaz, ha vki elérte a max darabszámot, a régi képei szépen törlődnek.
A kvóta mérete természetesen nőhetne a felhasználó senioritásával.
A képeket meg természetesen újraméreteznéd, hogy ne törje szét az oldalt.
(ha ezt megvan, lehetnének kvóta free topikok is, pl Humor. :)
Meglepődtek a bankok a különadó újabb módosításán - ez mfor hír :)
tiszta jó fejség az élet :D
képeket fórumba nem jelenítünk meg, mert oldalt széttolná, illetve a rossz akarok teli pakolnák phasszal az oldalt... html ok, link szerkesztése pedig html kódban turkálás, azon nem nagyon lehet egyszerűsíteni, max outlookosan, de ez nem az sajnos.
és most este, hogyan látod az ötleteimet, megvalósíthatóak esetleg egy része??
ez most is lehetne, ha mindennap jutna 3óra az oldalra. :)
Herceg,
valami ilyesmi is jó lenne..
http://www.admiralmarkets.hu/analytics
a Ten Sigma Heti kitekintő feletti grafikon tobb TF-en....
lehett benne kattintgatni is....
miután elküldtem a hozzászólást azonnal megpróbáltam törölni, de nem sikerült. Igazából akkor lenne jó, ha valaki dupláz/tripláz, vagy későn veszi észre, hogy rossz topikba írt/offolt. Annyi idő elég lenne, mint ami szerkesztésre van.
az időhöz van kötve, és nem szeretnénk ezen módosítani. Legyen nyoma a beszélgetéseknek miatt .