Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ötletek

Re: nincs cím

#330287 Kissherceg Előzmény: #330279

már bő éve tervben van az FB implementálása az oldalba, de fejlesztő hiány miatt még nem történt meg. hozzászólások lájkolása itt nem lesz, az bohózat sztm:)

Re: szolgáltatások

#330281 RemegoKez Előzmény: #328729

Ez sem rossz...

ha vki hozzászólásában egy ismert képfeltöltő oldalra történő hivatkozás található, akkor a fórummotor azt lecseréli a hivatkozást az [img src="URL" width="000" height="000" /] HTML tagra, természetesen az URL helyesen megadva, a képméret helyesen beállítva.

Főnök Úr! Like gomb nem…

#330279 RemegoKez

Főnök Úr!

Like gomb nem lesz? :) Természetesen itt stílusosan "Buy" lenne a neve. :-)

#328751 Kissherceg Előzmény: #328720

hmmm egész jó kis specifikációt írtál, elvileg a blogban lehet elhelyezni korlátlanul képet. Oda javasolnám és utána azt be lehet linkelni a fórumba :)

#328729 Csusza Előzmény: #328720

Nem kell kvóta, a postimage.org például tökéletes lenne a célra. Én évekig használtam, gyakorlatilag reklámmentes, és nagyon szépen és egyszerűen lehet a fórumba integrálni a feltöltő oldalát.

A 8 éve feltöltött képeim még mindig megvannak náluk.

A képeket természetesen le kell kicsinyítenie fórumnak (bélyegkép/thumb), de az nagyon egyszerű.

Ja, saját albumot is létrehozhatsz ott, az is hasznos.

Uff...

#328720 RemegoKez Előzmény: #326269

Legyen kép és legyen kvóta!

Felhasználónként megadott mennyiségű tárhely vagy darabszám. Ez utóbbi könnyebben megvalósítható. A darab kvóta meg ne legyen nagy, ám legyen LIFO (last-in-first-out) rendszerű, azaz, ha vki elérte a max darabszámot, a régi képei szépen törlődnek.

A kvóta mérete természetesen nőhetne a felhasználó senioritásával.

A képeket meg természetesen újraméreteznéd, hogy ne törje szét az oldalt.

(ha ezt megvan, lehetnének kvóta free topikok is, pl Humor. :)

#326269 Kissherceg Előzmény: #325836

képeket fórumba nem jelenítünk meg, mert oldalt széttolná, illetve a rossz akarok teli pakolnák phasszal az oldalt... html ok, link szerkesztése pedig html kódban turkálás, azon nem nagyon lehet egyszerűsíteni, max outlookosan, de ez nem az sajnos.

#326268 Zabás Előzmény: #326265

és most este, hogyan látod az ötleteimet, megvalósíthatóak esetleg egy része??

#326028 Chaby Előzmény: #326024

miután elküldtem a hozzászólást azonnal megpróbáltam törölni, de nem sikerült. Igazából akkor lenne jó, ha valaki dupláz/tripláz, vagy későn veszi észre, hogy rossz topikba írt/offolt. Annyi idő elég lenne, mint ami szerkesztésre van.

#326024 Kissherceg Előzmény: #326023

az időhöz van kötve, és nem szeretnénk ezen módosítani. Legyen nyoma a beszélgetéseknek miatt .