Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#326273 Zabás Előzmény: #326165

igen: Elektrolux! Csak üveg polcosat vegyél és no frost

Persze minden cégnek megvan a maga szuper hűtője, de Bosc, Whirlpool ne vegyél

LG szép dizájnos hűtőket és egyedi méreteket mert csak ennyi az előnye! Ajtóba szerelt monitoros hűtőt ne vegyél, mert a szabályzó csak hűtővel együtt cserélhető!!

A legtöbb hűtőben már komoly elektronikák vannak és egy hőfokszabályzó csere is kemény tízezrekbe kerül sajnos. De szinte ez az összes komolyabb típusra igaz.

Mindenképpen R600-töltetű hűtőt vegyél!!!

#326271 Harlem Előzmény: #326165

Javaslom A++ vagy A+ hűtőket nézegess, a többi nagyon sokat fogyaszt.

Szinte minden gyártónak van nem linkelgetek, persze mérettől is függ a telj felvétel.

Tud valaki olyan helyet …

#326266 Zabás

Tud valaki olyan helyet itthon ahol így digitalizálnak könyvet? Mert lenne 700 oldalas könyvem :)

#326188 Ibiza Előzmény: #325942

S.O.S. Dent Kft. 1061 Budapest Király u. 14

nekem bejöttek.. a székedben megcsinálják a röntgent.. jó gépeik vannak.. 3-4x gyorsba kellett mennem.. sok dolgom volt és este mentem meg 7végén..

#326165 banyaiz Előzmény: #325872

Jó melót. Azért a tőzsdét se hanyagold.

A hűtőm ezer éves, le akarom most cserélni, elég sűrűn jegesedik mostanában, és szerintem bőven többet ehet mint az újak. Van tipped típusra?

#326162 hosszhuszár Előzmény: #326158

Mondom, semmitől nem félek, kés alá is nevetve mentem, de a fogorvossal riogatni lehet...:))

Itt is volt zizi, de csak addíg, míg be nem mentem...

Györérkezelést, meg elméletileg nem jó, ha teljes érzéstelenítés mellett csinálják, azt érezni kell, állítólag, sajna.....

De ajánlom, pedig az nagy szó, ha én ajánlok, egy fogorvost...:))

#326158 zeeh_ Előzmény: #326146

Köszi a tippet!

Jó lenne jó fogdokit találni, mert nem akarok tróger kezei közé kerülni. Sajnos már volt ilyenben részem, ki is akadt az előző fogdokim (aki nemrég nyugdíjba ment sajnos), hogy ki volt az az állat, aki ezt a munkát csinálta.

#326146 hosszhuszár Előzmény: #325942

Ha ajánlhatok egy fogdokit, veresdent, veresegyházán.

Én rettegek a fogorvostól, de ide "szívesen" jártam.

Nekem megfelelt 100%-an!

#326087 _pda_ Előzmény: #325872

én jobban örültem volna egy olyan bejegyzésnek, h "feladatam minden kötöttségemet, megélek a tőzsdézésből kényelmesen, nem győzök adót fizetni a nyereségem után"

:))

Re: gh

#326081 Zabás Előzmény: #326057

Nem hiszem, hogy télire más skulók kellenek, de meglehet! Ha csak nem Stalingrád ellen mentek és ti lesztek a németek :)

Itt egy kis vidijó a gyártásáról:

_embedded

#326057 Waszeitung Előzmény: #326048

Köszi,hely van,az érdekelne hogy lőszerből milyet és hol érdemes venni,mert talán télire más skulók kellenek..

#326048 Alex74 Előzmény: #326046

Nagyritkán, céges rendezvényen főleg. Van egy egész jó pályarendszer az M3 mellett Aszód környékén (?) valahol, az nagyon bejött