meglátjuk, én nem kapkodok
mindjárt bővíthetsz is....brutál esés van most... usa rátesz egy lapáttal.
Oti szépen esik ma,de a másik két kópé is követhetné...
volt egy adat ami rosszabblett, mint vártak, mos korrigálták a forexen.ADAT piros.
Ez így van:)
Én már jól vagyok, adtam 170-en, a felét lezártam 940-en, a másik felén stop 22 100-on. Lefelé meg bővítés 21 840.
Semmi gond,az idő kideríti hogy kinek volt igaza :D
Meg is kötitek az üzletet, és irány felfelé, szerintem sokan álltok ott. Nem jó együtt menni a többiekkel, inkább 100 ponttal lejjebb, de bocsi, hogy belepof-pof...
Rajtunk akkor nem múlik :D
Jaja, Steve Jobs is így járt amikor beteg volt.
Vajon BUX1012 nekrológja készen van már?
Élt egy évet, születési súlya 20788, halálakor 16600 :D
következő héten elmegyek, akkor Egerben leszek. ígérem!!
ami a pozifüggőségről szól.
szerk adat wcpöce.
Melyiket, mert küldtem már egy párat :-) Nem jössz már a 2 Pisztolyba? Átvinném CD-n...
Ez nem szokatlan.
Emlékszel arra a botrányra, amikor neves személyiségek halálhíre került ki a CNN weboldalára, olyanoké akik már halálközeli állapotban voltak, és előre megírták a cikkeket róluk, csak idejekorán került ki valamiért?
Köztük volt az akkor már igen rossz bőrben levő János Pál pápa haláláról szóló cikk is.
azért, hogy a bankárok prémiuma meglegyen, és szépen mutassanak a brossurákban az eredmények, amiket a hülye kisbefektetőknek el lehet adni és ez a kör mehessen tovább tovább. i tak dalse.
szerk. az a rossz érzésem van, hogy egy ilyen rossz adat után mindig jó jött ki és emelkedés volt a vége...amikor ezt gondoltam mindig bejött..phu.
Feri, küldd már el lécci még egyszer a könyvet, nem sikerült letöltenem.:-( köszi.
usa adatok xarok lettek...csak azt nem értem hogy akkor miért van ez a pénznyomtatás ha semmi eredménye
ha 22.000 is elesne az szép lenne.
Asszem állhatok be 900 alá bővíteni mert ezt beborítják...