Nem tudom, eléggé nagyon azok a pakkok az eladóin.
Hát még ha 47-en lennénk...
Remélhetőleg a KEG után a Phylaxia jön.
Valahol azt olvastam, de lehet rosszul emlékszem.
Új stratégiát fognak meghirdetni vagy valami ilyesmi.
Szoktak tartani tájékoztatót szinte minden jelentéskor, bemutatják az elért számokat,eredményt, jövőképet vázolnak, nem úgy mint a Phyl, aki még jelentést sem ad.
Ha ez ilyen egyszerűen működne....:-)
Rábát illetően hasonló a véleményem, meglehetősen sok van belőle nekem is.
Hogy ezt leszórják-e a kisbüfik 40 körülig még december előtt, abban nem vagyok biztos, figyelem ezt jó pár hete, kis forgalomal csorog lefelé az 55-56-os tömés óta. Igazából most látom a fordulatot benne, ezért merészeltem felhívni rá a figyelmet. Ettől még pár hétig elstagnálhat itt 45 körül. Csak valaki más nehogy aztán ráugorjon még mielőtt kiszórnánk a Rábát, aztán csak futhatunk...:-)))
Nohát akkor dec 03 környékén lesz benne egy kis speki szerintem is.
Rögtönzött tervem a következő.
Most szinte csak ebben a nyamvadt Rábában kuksolok, ma zárás után ott Q3 jelentés, holnap délelőtt meg sajtótájékoztatót tart a Pintér.
Remélhetőleg lesz a Rábában egy kis mozgás, most 908 az átlagáram, valahol 1020 körül kiszórom, de ha erősebben megy akkor magasabban.
Kb. 1200-1400-et a simán megér most már az új fundás infók birtokában, erősen pozitív ott a jövőkép.
Közben a Phylt remélhetőleg még lenyomják a türelmetlen kisbüfik, 40 - körülre.
Akkor én oda átszállok, kitakarítom a maradék eladó papírokat, plusz egy 500-700 ezres pakkal megindítom felfelé.
A többi működik majd magától, te kicsit besegítesz, feldumcsizod. :-)
Mit szólsz? :-)
Mekkora zsetonról lehet szó nagyságrendileg? A nyúlbogyó rally óta mérsékelt figyelemmel követem ezt is.
Az ítélet már megvan, az I.fokú bíróság megállapította, hogy a Phylaxia díjkövetelése jogos, igazából csak a számszerűsítésre várunk. Jól mondod, dec. 03-án lesz a folytatás.
A szemmeresztő izgalmi szintjét kezelésbe venni, Sly, azt bátorkodtam javasolni. :-)
Hátha rávenné magát és venné, nem csak a szemét meresztené. :-)
Csak és kizárólag nagyobb izgalmi állapot elérése érdekében. :-)
Úgy talán elindítható egy természetes, meredekebb, gyorsabb árfolyam emelkedés : :-)
Valami rémlik nekem, mi lesz most december 03-án?
Valami ítélet?
Na az ilyen szemmeresztőkkel aztán tele van a padlás, Sly, millimétereket sem fog ágaskodni a szerszám. :-)
Nemhogy bele nyúlna a zsebébe és venné.
Ha mást nem, a kezébe a dolgokat! :-)
De hát ezek a kivénhedt, kiélt spekik már csak ilyenek, a szemük se kívánja. :-)
ilyen papirokat figyeltek?:)))
nagyon ráértek:)))
Mindent bevetünk a cél érdekében. :o))))
Csak mozdulna már ez a ....:-))
Akkor a tekintetünket rámeresztjük, és figyeljük, hogy sikerül-e innen az a pár forint! :-)
És reméljük,hogy izgulni is fogunk :-)
Egy éve zabálnak a nyulak, lassan ki kéne tojniuk valami hírt. :)