Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re:

#325060 bargain_hunter Előzmény: #325053

Valahol azt olvastam, de lehet rosszul emlékszem.

Új stratégiát fognak meghirdetni vagy valami ilyesmi.

Szoktak tartani tájékoztatót szinte minden jelentéskor, bemutatják az elért számokat,eredményt, jövőképet vázolnak, nem úgy mint a Phyl, aki még jelentést sem ad.

Re:

#325050 Sly-- Előzmény: #325045

Ha ez ilyen egyszerűen működne....:-)

Rábát illetően hasonló a véleményem, meglehetősen sok van belőle nekem is.

Hogy ezt leszórják-e a kisbüfik 40 körülig még december előtt, abban nem vagyok biztos, figyelem ezt jó pár hete, kis forgalomal csorog lefelé az 55-56-os tömés óta. Igazából most látom a fordulatot benne, ezért merészeltem felhívni rá a figyelmet. Ettől még pár hétig elstagnálhat itt 45 körül. Csak valaki más nehogy aztán ráugorjon még mielőtt kiszórnánk a Rábát, aztán csak futhatunk...:-)))

Re:

#325045 bargain_hunter Előzmény: #325034

Nohát akkor dec 03 környékén lesz benne egy kis speki szerintem is.

Rögtönzött tervem a következő.

Most szinte csak ebben a nyamvadt Rábában kuksolok, ma zárás után ott Q3 jelentés, holnap délelőtt meg sajtótájékoztatót tart a Pintér.

Remélhetőleg lesz a Rábában egy kis mozgás, most 908 az átlagáram, valahol 1020 körül kiszórom, de ha erősebben megy akkor magasabban.

Kb. 1200-1400-et a simán megér most már az új fundás infók birtokában, erősen pozitív ott a jövőkép.

Közben a Phylt remélhetőleg még lenyomják a türelmetlen kisbüfik, 40 - körülre.

Akkor én oda átszállok, kitakarítom a maradék eladó papírokat, plusz egy 500-700 ezres pakkal megindítom felfelé.

A többi működik majd magától, te kicsit besegítesz, feldumcsizod. :-)

Mit szólsz? :-)

Re:

#325040 zeeh_ Előzmény: #325034

Mekkora zsetonról lehet szó nagyságrendileg? A nyúlbogyó rally óta mérsékelt figyelemmel követem ezt is.

Re:

#325034 Sly-- Előzmény: #325029

Az ítélet már megvan, az I.fokú bíróság megállapította, hogy a Phylaxia díjkövetelése jogos, igazából csak a számszerűsítésre várunk. Jól mondod, dec. 03-án lesz a folytatás.

Re:

#325029 bargain_hunter Előzmény: #325019

A szemmeresztő izgalmi szintjét kezelésbe venni, Sly, azt bátorkodtam javasolni. :-)

Hátha rávenné magát és venné, nem csak a szemét meresztené. :-)

Csak és kizárólag nagyobb izgalmi állapot elérése érdekében. :-)

Úgy talán elindítható egy természetes, meredekebb, gyorsabb árfolyam emelkedés : :-)

Valami rémlik nekem, mi lesz most december 03-án?

Valami ítélet?

Re:

#325018 bargain_hunter Előzmény: #325006

Na az ilyen szemmeresztőkkel aztán tele van a padlás, Sly, millimétereket sem fog ágaskodni a szerszám. :-)

Nemhogy bele nyúlna a zsebébe és venné.

Ha mást nem, a kezébe a dolgokat! :-)

De hát ezek a kivénhedt, kiélt spekik már csak ilyenek, a szemük se kívánja. :-)

Re:

#325003 JP Előzmény: #325000

Akkor a tekintetünket rámeresztjük, és figyeljük, hogy sikerül-e innen az a pár forint! :-)

És reméljük,hogy izgulni is fogunk :-)

Re:

#324995 JP Előzmény: #324979

:-)

Dehogy is nem figyelik. Akinek van, az azért, akinek meg nincs, az meg azért.

Pár forint meg bármiben összejöhet. :-)