Ez nem úgy néz ki, mint ami el akar esni... Nem akarja átvinni a 22000-et, szerintem itt ragadtunk.
Ez nem úgy néz ki, mint ami el akar esni... Nem akarja átvinni a 22000-et, szerintem itt ragadtunk.
tartom is, de közben kuksizok. be is tettem a megbízást és bent hagytam. de nem reménykedhetek örökké.:-)
a másik vétel 21600-on van, úgyhogy optimizmusból van bőven:-D
éppen most dillemázok, hogy mit csináljak. eddig vártam, hogy menjen lentebb, de 22 alá nem akar bemászni, csak reggel pillanatra ment le. még ha 22re lemegy az is jó már.
a délutáni adat szerintem jó lesz, mert a múltkor is mondták, hogy fogyasztanak az amerikaikak rendesen:-)
amúgy meg mindegy is, mert megveszi a fed a rossz hírt is:-)
akkor már csak drágábban vehetsz:-)
nagyon veszik és sokat vesznek.
Köszi :d Naposon az összkép még mindig inkább shortos,Rg bírt csak fibo szint fölé keveredni...
Nekem sincs pozim :D
Akpo lehet tökörészünk itt egy darabig,ezzel a közel 2e pontos eséssel kicsit elébementünk a zakónak :D
mindenestre az SP minuszban van már megint....megyünk velük együtt.
nos, ha ez, akkor már tudnak valamit szerintem. és így aki okos és figyel, az már felkészül rá. én is, hogy feljebb hozzam a vételt, mert nincsen kedvem itt ülni egész nap.
Ricsit irigylem, hogy nincsen pozija.
Ok gatoljak meg, h. 5 perc alatt szakadjon 500 pontot. De remelem, azert arra meghagyjak majd az eselyt, h. delutanra mehessen annyit lefele.
Rv shortfedezet pl...úgy tűnik 22e magasságában "találtunk"egy támaszt.