Hát én 7700-on még lefele menetben eladtam néhányat (5%) de azért a 95% megmaradt...
Hát én 7700-on még lefele menetben eladtam néhányat (5%) de azért a 95% megmaradt...
Meg az is, aki mert venni múlt héten az alján! Én inkább gyógyulgattam és nem izgattam magam, nem lehetett tudni meddig tart az öntögetés. Formerplayer szerint ennyi volt, mehetünk felfelé. Majd elválik :)
Zárás után jönnek a hírek, meglátjuk tartogatnak-e meglepetést mára.
wazz, de jó lett volna belemarkolni 7300 körül!
Mondjuk az én 9700-as markolásom sem rossz, csak türelmesnek kell lenni...
Arra gondoltam a múltkorijában, hogy ez a formerplayer srác, lehet, hogy valami kisebb alapkezelő vagy bróker volt.
Olcsón bevásároltak, mert látták, hogy jó a cég. Nyögött egy-két bennfentes infot, meg pár ezer darabbal oda is tolták mindig az árfolyamot, hogy igaz legyen amit mond. Aztán 9000 felett megpróbáltak szépen kiszállni, ami kb. 8000-ig sikerült is.
Remélem most már megszűnik ez a tetves érdektelenség a papír iránt!
Tovább vásárolja saját részvényeit az RFV
"Az RFV a Vezetői Részvényopciós Program biztosítása céljából saját részvényeket vásárolt.
A vállalat 2048 darab részvényt vásárolt 7489,17 forintos átlagáron. A kibocsátó által tulajdonolt összmennyiség így 21 726 darabra változott."
Csak elment kétszer :)) Akkor már elmondanám, hogy nem sikerült visszavenni az eladottakat, kapni nem kaptam 7700 felett venni meg drága volt nekem, de benne lehet hétfőn egy 8k fölé nézés is...
köszi! meglepetés volt ez a mai nap, lehet sejteni mi van a háttérben?
valaki légyszi írjon egy zárót és forgalmat, köszi!
pontosítanék: kinézhet hamarosan egy fordított fej-vállnak, vagy lefelé tartó E-ciklusnak.
sziasztok!
néha írjatok légyszi realt, táppénzen vagyok és csak fél szemmel figyelek ide. ilyen napokon tudok örülni annak, hogy nem teszek be kis papírokra stoppot, totál kiszámíthatatlan minden. TA alapon ez simán kinézhet egy dupla aljnak. ;)
7920 nál meg lesz a 10% napi min ről. (ha elmegy addig.)