1 éves a Neo, Tüzijáték lesz...
Úgy néz ki, ma nem nagyon lesz 91-es osztás, ha csak nem csinálnak megint egy önkötést a forgalom érdekében. Mi a francot keres ez egyáltalán a BUX kosárban?
Én is szívtam vele eleget az idén...
Csak 16h körül tudok gép elé jutni a héten, így már nyitás előtt be kell állnom venni, ezért sem merek nagyobb pakkokat begyűjteni, nehogy arra érjek haza, hogy megkaptam, aztán 4-5 pontot esett...
Holnap még záráskor sem leszek, így kimaradok az újabb mutyiból, legközelebb péntek délután tudok tőzsdézni, akkor meg már gyj lázra számítok :)
Én csak tegnap és ma vettem.
Holnapi napot még szerintem megjátszom kis pakkal, naggyal nem merek egyelőre, épp eléggé beragadtam 3 éve az előzővel. :-/ De talán már látszik, hogy melyik papír húzhat ki a sz.rból végre, ha így rajzolódik tovább a chart. :)
Péntek óta veszek minden nap néhány k-t 90-91-en, aztán záróban 93-on mindig elviszik, napi zsebpénz :))
Ilyen kis vacak forgalom mellett? Nem hiszem. Ma is vélhetően ők vették meg java részét. Az az 50 k és a nap végi felhúzás is az övék lehetett, ezek nélkül nudli volt az egész. Persze, ha nincs hír a tarsolyukban a 9 milla új papír mellett, amire elindulhatna, akkor benne van a pakliban, de ennyire csak nem rossz a helyzet...
napközben adják, majd felkötik, ergo tömés van sztm.
Ismét egy új tevékenység indulása.
http://www.bet.hu/newkibdata/105526624/2010.11.15.tajekoztatas.pdf
Erről a Metacomról már hallottam.
Könyv iszonyú gyenge vételi oldalon. Mivel kinézett lefelé, így elképzelhető, hogy előbb rés betöltés lesz és majd csak utána jöhet felfelé.
Cég Aj. Vétel
2010.11.12. 08:45:43
1 1 10 db 91 Ft
3 3 10 340 db 90 Ft
2 2 2 020 db 89 Ft
1 1 6 000 db 88 Ft
2 2 2 589 db 85 Ft
Eladás Cég Aj.
2010.11.12. 08:34:29
94 Ft 10 000 db 1 1
95 Ft 25 450 db 4 7
96 Ft 35 825 db 4 9
97 Ft 41 674 db 6 11
98 Ft 43 143 db 5 14
Napi min: N/A Napi max: N/A
Nyitó: N/A Előző záró: N/A
Ráadásul az előző 2 BÉT nap után ez csak még inkább lángra lobbant. Majd kiderül,hogy mi lesz. Ma lehet,veszek egy próba pakkot,amit bővitek,ha 103 felett zárna.
Aludva egyet rá,nem tudom elképzelni ebben a KEG féle rallyt és az se biztos,hogy most szórnák ki az új papirokat. Meghúzás szinte biztos lesz benne háromszori megmentés után a közeljövőben szvsz. Mindenesetre ez látványosan kimaradt az utóbbi hónapok optimizmusából,továbbra is csökkenő még a trend.
2006 végétől 2007 második feléig szépen felépitették az árfolyamot, ilyesmit kellene csinálniuk megint,mert ha gyorsan elszáll,gyorsan is fog visszaesni.
Eco shortolható,de nem mindenhol.
Azért Eco-t nem hasonlítanám a Bif-hez, ahol ebben a hónapban eddig csak 9.-én volt forgalom, míg előbbi pl. 8-ból 6x verte a Fotexet.
Nem egy blue, nem is mid igazán, de attól elemezhető szvsz.
Másrészt egy illikvid és tudtommal nem shortolható papírt 96-ról 56 irányba várva tartani nekem kicsit luxusnak tűnik vagy legalábbis tartós befektetésnek, főleg ha a nagy globál optimizmó vége egy szép W lesz...
illikvid papírban milyen rés meg formáció?
Pl BIFet 2ezer forinttalnkiakaszthatod...
én vettem 96on..és veszek 56on.. utána tartom..el nem..csak megvehetik..
Aki bátor az phylaxiába menekül. :-)
az egy stabil papír, óráisi ígéret. :-)