Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#324266 Amatoregy Előzmény: #324230

jajgdafgsda fa jfljfldas

Most néztem a cadjyp-t. Tényleg igaz, hogy t+2 napra kell nyitni és zárni.. GBPJPY detto.

#324086 Amatoregy Előzmény: #324020

persze. 10 lottal csináltam.. :DDDD

csak vicc. demóban nyomogattan annak idején a daxot 8 lottal

#324003 Amatoregy Előzmény: #323851

erre, de szabin vagyok.. :DDD

ma már összehoztam (illetve a stop) 2 pipet H4-en. Hát nem csodás?

egy hét szabad

#323961 Cimballi

Ingyenes devizahét van Prechterék cégénél a devizákra. A 12 párra majdnem 500 USD lenne a szolgáltatás, de jövő csütörtökig nem kell érte fizetni. A 30 min grafikonoktól felfelé minden időtáv van, úgyhogy összerakható a távolabbi kép is, vagy letrédelhető a rövidebb timeframe.

http://myelliott.blogspot.com/2010/11/forex-het.html

#323918 Roller Előzmény: #323800

A hét elején nézegettem 130 -nál,hogy érdemes lenne bepróbálni egy longot,de inkább a kábelt nyektettem,jól meg is szívatott. Közben a gbpjpy felröppent 133-ig. Azt olvastam,hogy 134fölé kéne menni a további long trendhez.Végül is a jennek lefelé kéne menni,de nem tudom,hogy a font elég erős e a további rally-hoz.

Most hosszabbra belevettem az usdjpy-be. Lássuk azt a 90-et. Bár az olaj előbb lesz annyi. :))

#323800 Amatoregy Előzmény: #323251

gbpjpy nálam napos trendvonalon. Tegnap éjjel bekötöttem reggel meg tettem rá stoppot nullában. Persze, hogy kiütötte....

:DDDD

#323251 Roller Előzmény: #323190

Lehet rájöttek nappal nem megy. :))

Az a baj,hogy addig totyorásztak,amíg nagyon hamar túlvett lett kisebb idősíkon. De ezt oldalázással csökkenteni lehet. Így arra számítanék,hogy 82-83 körül el lesz a héten. Hetesen nagyon jól néz ki,ott mehet bőven 90fölé is.

#322835 Roller Előzmény: #322802

Én is két irányba álltam,de csak kényszerből,mert volt egy korai shortom. Folyamatosan néztem és mindig a pluszos pozit zártam,ha visszament újra nyitottam.Így a short és a buy között szinte nullára redukáltam a különbséget,aztán bezártam mindkettőt.

Én hanyagolni fogom,mert nem tetszik. Van,hogy folyamatosan nyomják felfelé egy percesen és,ha nem jó irányban állok,akkor szinte lehetetlen kivenni nullában.

#322816 Roller Előzmény: #322799

Nem tudom mi volt,mert hír nem nagyon jött. Igen,usdjpy kb.5-kor tört ki. Pont nézegettem és a te szisztémád szerint be kellett volna kötnöm,de nekem az is elég volt,hogy felismertem.Meg amúgy is volt feljebb longom. De már majdnem elcsábultam! :))

#322802 Amatoregy Előzmény: #322799

azt hiszem tartok szünetet. tegnap nzd usd long rövidre és nzdusd short hosszabbra.

Este már kezdtem besokallni és nzdusd shortot szinten nullában zártam. Utána még esett jó sokat.

#322799 archenius Előzmény: #322734

Szerintem az arany borulás miatt kezdett erősödni a dollár, az vihette el magával. De csak találgatok.

Szerk: Hülyeség, az USDJPY hamarabb indult :)