jajgdafgsda fa jfljfldas
Most néztem a cadjyp-t. Tényleg igaz, hogy t+2 napra kell nyitni és zárni.. GBPJPY detto.
jajgdafgsda fa jfljfldas
Most néztem a cadjyp-t. Tényleg igaz, hogy t+2 napra kell nyitni és zárni.. GBPJPY detto.
persze. 10 lottal csináltam.. :DDDD
csak vicc. demóban nyomogattan annak idején a daxot 8 lottal
erre, de szabin vagyok.. :DDD
ma már összehoztam (illetve a stop) 2 pipet H4-en. Hát nem csodás?
Ingyenes devizahét van Prechterék cégénél a devizákra. A 12 párra majdnem 500 USD lenne a szolgáltatás, de jövő csütörtökig nem kell érte fizetni. A 30 min grafikonoktól felfelé minden időtáv van, úgyhogy összerakható a távolabbi kép is, vagy letrédelhető a rövidebb timeframe.
A hét elején nézegettem 130 -nál,hogy érdemes lenne bepróbálni egy longot,de inkább a kábelt nyektettem,jól meg is szívatott. Közben a gbpjpy felröppent 133-ig. Azt olvastam,hogy 134fölé kéne menni a további long trendhez.Végül is a jennek lefelé kéne menni,de nem tudom,hogy a font elég erős e a további rally-hoz.
Most hosszabbra belevettem az usdjpy-be. Lássuk azt a 90-et. Bár az olaj előbb lesz annyi. :))
anno raktam be egy oanda linket a megnyitott pozikról.
Nincs meg valakinek nem találom...
gbpjpy nálam napos trendvonalon. Tegnap éjjel bekötöttem reggel meg tettem rá stoppot nullában. Persze, hogy kiütötte....
:DDDD
Lehet rájöttek nappal nem megy. :))
Az a baj,hogy addig totyorásztak,amíg nagyon hamar túlvett lett kisebb idősíkon. De ezt oldalázással csökkenteni lehet. Így arra számítanék,hogy 82-83 körül el lesz a héten. Hetesen nagyon jól néz ki,ott mehet bőven 90fölé is.
igen, de már tegnap megindult egyértelműen, és dinamikusan
JPY-vel mi történt? Az index esik mint a kő, usdjpy, cadjpy meg emelkedik....
Én is két irányba álltam,de csak kényszerből,mert volt egy korai shortom. Folyamatosan néztem és mindig a pluszos pozit zártam,ha visszament újra nyitottam.Így a short és a buy között szinte nullára redukáltam a különbséget,aztán bezártam mindkettőt.
Én hanyagolni fogom,mert nem tetszik. Van,hogy folyamatosan nyomják felfelé egy percesen és,ha nem jó irányban állok,akkor szinte lehetetlen kivenni nullában.
Nem tudom mi volt,mert hír nem nagyon jött. Igen,usdjpy kb.5-kor tört ki. Pont nézegettem és a te szisztémád szerint be kellett volna kötnöm,de nekem az is elég volt,hogy felismertem.Meg amúgy is volt feljebb longom. De már majdnem elcsábultam! :))
azt hiszem tartok szünetet. tegnap nzd usd long rövidre és nzdusd short hosszabbra.
Este már kezdtem besokallni és nzdusd shortot szinten nullában zártam. Utána még esett jó sokat.