Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#324049 kosami Előzmény: #324047

Éppen ezért mert a sokk beragadt kicsi ( bár már szerintem sokkal kevesebb van ) kell nekik egy keg -féle rallye. Persze úgy hogy felfelé szépen tőmnek lefelé pedig esély sem adnak a kiszállásra.

Persze mi felfelé menet valamelyik limites kv szünetben kiszállunk:)))

#324047 zeeh_ Előzmény: #324046

Az biztos, hogy a spekák most remegőbb kezekkel ülnek a vonaton, ha majd elindul. Borítani fogják már pár Ft után, pláne ilyen BÉT öntöde mellett.

Ha akarják, akkor felvihetik bármeddig, de annak meg csak úgy van értelme, ha a büfi be tud menet közben szállni, mert a KEG-be nem nagyon lehetett a 2. nap után. Jelentős hír nem nagyon volt idén az Exit és a tőkeemelés kivételével, így talán van valami a tarsolyukban.

#324046 kosami Előzmény: #324044

Ha bele gondolsz hogy ezt kiszórják biztonságosan nem elég a 130 150 es tartomány . Főleg ha figyelembe vesszük az eddigi más papírokban lévő rallykat (hamar törtek le) Sőt ismerve a trükkjeiket a vételi oldalra sem fognak beállni mint tavaly .

Itt két lehetőséget látok , egy keg típusú rallye ,vagy megfelelő hírekkel tarkított 5 napos felfüggesztés és nyitás a nekik kedvező magasságokban.:)

#324044 zeeh_ Előzmény: #324041

Passz. Engem is meglepett. Lehet, hogy nem tudnak már más storyt kitalálni hozzá, mint a retrot. :)))

Meglesz az a Sziget akvi szerintem. Más kapcsán nem tudnák a népre szórni a hígított Econet részvényeket, hanem rájuk rohadna. Talán kihozzák a Q3-at még a végén pluszra, hogy kapósabb legyen a menyasszony.

#324032 zeeh_ Előzmény: #324027

Tartok tőle, hogy ez nem 150 felett lesz kiszórva a 132-151 közötti extra tömés miatt. :-/

F@sza.

A 48,5 millió mellé bejön a 9 milla jövő hét hétfőn. Valószínűleg ezért nem hagyták letörni tegnap és ma, mert ezen még túl akarnak adni előtte.

Kíváncsi vagyok, milyen hírt fognak ehhez bedobni. Azt hiszem, csinálok még egy tőkeemelést holnap és megpróbálom átlagolva, legalább nullában kidobni a régi pakkom megmaradt darabjait. Személy szerint nem sok esélyt látok arra, hogy ez valaha lesz még 200 felett, így a tőkeemelés + átlagolás és dobás kombináció lehet csak a nyerő részemre.

#324026 zeeh_ Előzmény: #324022

Szerintem sem. Ráadásul az az 50k is valami ~14k lett a végére. Már harmadszor mentették meg, lesz itt még (tömős) rally ebben az évben. A nagyok oda tudnák tenni az árfolyamot, ahová akarnák, ezek nem nagy tételek.

#324022 kosami Előzmény: #324006

És felette még ennyi sem , szvsz:) Sőt a 94 is leapadt rendesen

Szerintem nap közben szándékosan nyomják le, és vevő rá egy pár hitetlen.:)

#323705 zeeh_ Előzmény: #323425

Azért az feltűnő, hogy Econetet másodszor mentették meg tegnap.

Gyanús, hogy lesz ebben még egy tömő rally rövidesen, az a háromszög egyre jobban szűkül, még ha tegnap alá is ment.

#323425 zeeh_ Előzmény: #323395

Az utolsó másodpercekben beállt 20k-s vevőnek köszönhetően folytatódhat a háromszöges oldalazás és egyben szűkülés, 95 a vége.

#323280 Zabás Előzmény: #323277

Mindenki retteg ettől, a nyugiíjkosár miatt, mikor azt már tisztán és világosan megegyeztek, hogy papírokat egy-az egybe is elfogadja a kormány, így nincs semmi okuk menekülni tőlük, sőt az lenne nekik a jobb, ha még feljebb menne az ár, mer akkor kevesebb mennyiségtől kellene megszabadulniuk.

Keresem az erre vonatkozó cikket, de nem találom. :(

#323277 zeeh_ Előzmény: #323272

BUX kosárban benne van, innentől kezdve lehet náluk, de szvsz minimális mennyiség lehet, ha egyáltalán van. Nem hiszem, hogy veszteségorientált cégekbe teszik a pénzt, inkább olyanokba, amikben story van.

93 épülget közben.

#323272 Alex74 Előzmény: #323252

MNYP? van nekik ilyen?

igen, esésben nem fog menni

szerk: ilyen esős környezetben helyesebben

#323252 zeeh_ Előzmény: #323244

Nekem is tartozik nem kevéssel. 200 feletti tartományban nem hiszek, ahhoz valami überfrankó történésnek kellene jönnie. Max. 130-135, ami benne lehet, felette a kitömötteken átjutni állati nehéz.

Rendesen elcseszték, hogy nem engedték menni akkor, amikor mehetett volna. Ha az MNYP-k elkezdik önteni a pakkjaikat vagy a kormány teszi majd ezt, valószínűleg ez is esni fog a hangulat miatt, nemcsak azok a papírok, amikből bezsákoltak a pénztárak.