ez barna kenyér?
Hathort illetően kívánom, hogy úgy legyen.. :).. ha valaki ő megérdemelné..
a saját művelésű - szép szőlős avatarom helyett saját sütésű kenyeremet tettem be..
majd egyszer ezt is lecserélem :))
volt itt egy aug. 21-e azt hiszem, amikor a hati + 10-ot emelkedett...
Ja és gappal...
kereskedés fontos része a tőkére a pozició mérete ...mert ha szar elég a lé ....nem csak a jó irány
Igen a végén már én is rájöttem.... El sem tudok képzelni egy ilyent ellenkezőleg...
Pruntyoke, hol van a szép szőlős avatarod? Hathor meg egyszer fog jó irányba állni és akkor szét szakítja a piacot:))
azt hittem, hogy fölnéztél oda.. a Stokis fórumon valamelyik hozzászóló küldött valami üzenet félét, hogy ott van valami "bennfente info"..én nem szeretem őket olvasni mert kuszának és átláthatatlannak tartom..
szóval bocsi, azt gondoltam onnan az infó.. :)
hát ti pont a legszarabb napon léptetek be, ez gáz, és megégettétek magatokat...nem tagadom, fájdalmas volt, és nekem fogalmam sincs erről. de most már figyelsz erre. de lehet, hogy magasabban nyit. és megy felfelé.
nagyon sajnálom szegény Sanyit..
annyi energiát tesz bele az elemzéseibe..mikor nem volt
pozija kevés kivétellel szinte mindig bejött amit leírt vagy üzent a
chartjain keresztül..ez valahogy úgy lett volna jó, hogy úgy álljon poziba, hogy be is jöjjön neki..
:) herceg dupla gatyát magamon hagyom találkozóig,ki sem mosom:) hátha jobban hat ha büdös :)
rohadtul bosszant, hogy ma pont nem tudtam grafikonon nézni az eseményeket... szép trend volt lefele.
Hati forgalom egészen mesés volt.
De... és mindig mondom neki, ha mi ketten egy fele állunk az nem sok jót jelent... Tényleg vicc nélkül eddig csak buktunk, ha egy irányba álltunk, ezt Ő is tanusíthatja.... Persze ez nem jelent semmit:-) Én ebbe a hónapa Dt-vel elég jól helyre állítottam a számlámat, csak a mai nap kicsit elqrtam:(
köszi a cikket, de én ezeket nem szívesen olvasom..mindig minden piaci mozzanat túl van lihegve..szinte hergelik az olvasót.. :(
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=141207&is=1
ej akkor esünk:))))