portfolion olvastad a blaukától vagy valamelyik másik hozzászólótól?
portfolion olvastad a blaukától vagy valamelyik másik hozzászólótól?
Ügyesen zártad longjaidat ma, ehhez külön gratulálok:-) Jól rá éreztél:))
Csillu drága, longjaimat zártam 760-on nem kicsi buktába, de "sajna" visszavettem 550-en. Hogy jól tettem-e majd meglátjuk.. Kicsit nyugat miatt balfácánkodtam, pedig Zabás és Henci is többször emlegette, hogy el kell határolódni tőlük... így jártam:(
egy olyan nap és a 70kból 7lesz, aztán nem kacagsz :)
Azt susogták a őszi levelek h minden "nagy" adta ész nélkül
mondjuk ilyenkor valaki veszi is.....
azt ne vedd tutira csak esünk,hülye piac a bux...akik vettek ma tuti15%ig meghúzák longos piacokon
Nagy a kavarás a politikába, amíg nem lesz kicsinyke jó hír országunkba, addig ez lesz sajna. Nyugat emelkedésére nem sokat fogunk reagálni, viszont ha ott esnek, azt bőven le fogjuk követni... Fel kell készülni mindenre... Mikulás rally is lehet, hogy lefele lesz, ha így folytatjuk:(
látom te sem szálltál ki, pedig ma tényleg megadták a módját, akárkik is adták.
én sem. mindegy.
ha usa nincsen, általában, meg a helyzet is adja, melankolikus európa....
Szerintem, aki m,a nem szállt ki a shortból, holnap lekonyul a szája.
Én 20 ponttal maradtam le.
Egyébként én úgy látom, hogy a nyugat esését érezzük, az emelkedést viszont alig.
Ma sem számított usa Bud koma... Te is láttad... Mondjuk hülye piacunk tudja ezt ellenkezőleg is produkálni..... ez a poén... akkor meg mindenki shortba lesz... totál lutri volt ez az esés, legalábbis ekkora esés....
hát ezek mindenre képesek....usa meg már elindult felfele...még tart a nyomtatott pénzük...remélem lefordulnak mindjárt.
kérdés mi lesz a irány eu-n holnap,meg kik vették ma otp,molt..az más 2009,de sose tudni lehet szarul képezik le a fed izét 1180usa onnan miki rally
akkor még 600pont tuti lefelé
sztem szarul fogják csak azért is .....upot vár mindenki
Tavaly osz jut eszembe. Akkor 4 % esés utan pozitiv usa mellett belevettem. Még 2 napig esett utana 600 pontot.