majd 130-nál :o)
na jó, ebben már nem hiszek, de tartozik nekem ez a papír
majd 130-nál :o)
na jó, ebben már nem hiszek, de tartozik nekem ez a papír
na, kivettem 93-at :o)
stop bent, ez alá ne zárjon, mert akkor még kukább, egy próbát megér
OTI-t elnézve nem hiszem illetve nyugat még csak most kezdi követni a Bux-ot...
Lehet, hogy jobban járna vele, mert legalább le lenne tudva és jöhetne ide vissza.
Legalább volt ma mozgás benne, ami mostanában nem volt rá jellemző. Zárás előtt lehet, megint felmutyizzák 95-96 környékére.
Ha 93 alá zár valszleg betölti a 70 feletti rést az elemzők szerint.
20k van 93-on.... talán elég lesz, mert eddig sem dobálták olyan nagy mértékben, mint más hasonló esetben...
közben kiöntötték, de 92 nem lett meg.
94 is kiöntve.
Ha 93 is igen vékony, alatta meg pláne.
Szia!
Köszönöm az információt, időközben sajnos elérte a kitűzött stop szintet így kiszórtam.
Nagyon pengeélen táncolás zajlik.
Biztosan vannak spekák, akik rendelkeznek 50k-s pakkal. Kérdés, hogy megremeg-e a kezük vagy esetleg van-e olyan speka, aki shortolná?
ebből mi lesz? ha vki akar mókázni, akkor itt az alkalom, hogy leöntse 90 alá....
Mostanában így néz ki. Záráskor is ez a jellemző, kivéve egy napot kb. 3-4 hete, amikor valami miatt idő előtt tűntek el belőle a nagy pakkok, alig volt az eladóin tétel.
Vicc, hogy 60k-val le lehetne küldeni 90-re.
Update: Most már 72k.
Zeeh,
A könyv gyakran néz így ki, mint most? Ez csak napon belüli szerinted, vagy ilyen mennyiségű megbízás bent szokott maradni zárás után is?
Eladói oldalon jóval több, mint a vételin..
Voila!
Íme az első hír, de van még két domain a talonban, kiváncsi vagyok azokból mikor kreálnak hírt :)
Zeeh, ügyes vagy, hogy ezt kiszúrtad, végre egyszer belátni a kulisszák mögé egy kicsit.
Remélem ki tudsz majd szállni belőle legalább 0-n.