kbc lefagyott nem tudok tranzaktálni csak(minden más megy),kinek megy?
kbc lefagyott nem tudok tranzaktálni csak(minden más megy),kinek megy?
Zabás, a támasz hogy alakul ki és mennyi idő alatt lehet mondani róla hogy az? A másik, hogy egy ilyen nagy esés után, mi következhet? korrekció felfelé? és kisebb forgalommal? vagy pedig olvastam a napin:-), hogy középtávon még eshet, lefelé menetelhet?
persze más is válaszolhat, ha tudtok segíteni. ilyenkor egyébként a hangulat vagy a technikai dolgok vagy a pánik vétel eladás fog uralkodni, esetleg kivárás?
ha le akarnának minősíteni akkor azt azé csak jelezné a forint neeem??
én is. fullosan. visszapattan ez, aztán mi lesz azután? le vagy fel?
meddig érdemes tartani a longot, illetve technikailag meddig pattanhat fel?
mennyi mennyi? hát amit a banya mondott, annnyi, tényleg:-)))
na jó, ez csak mák, tudom:-D
akkor ráadtam... remek chartok nélkül kereskedni...
napi min mennyi volt? :)
nem baj, ha nem megy vissza, azért a mai nap is szép volt eddig. legalább nem vagyok úgy elkettyenve. egyelőre tartom a longot. hátha megy ez felfelé is egy kicsit.
legközelebb pedig tanulva varázserőmből, már figyelek a számaimra.:-DDD
azt is nevetném, ha 22972-n zárna ma:-))
hahaha..
Ma nem hinném...
Én már szép lassan rátettem a kezem a visszavételre, majd nyomkodom. Nem lesznek benne 10 kontinál nagyobb pakkok, árfolyamot nem fogok befolyásolni :o)
ó a **** életbe, hát nem ezt írtam én? jobban kell figyelnem magamra.
ja, de nem bosszankodok rajta. amit akartam..hm..van varázserőm?
lehet, hogy amit akarok, ha hinnék benne, akkor meg is kapnám? ilyen jó lennék?:-DDD
belongoltam:-( 972ről...állat.
eladom 23215ön. ha addig vissszamegy. edződök rendesen. komolyan mondom, agyrém ez a tőzsde.
ti hogy bírjátok?
Azon bosszankoodok, hogy korán zártam és korán nyitottam longot. 140 pontot kihagytam..a fenébe.
de inkább nyerjek kevesebbet, mint veszítsek sokat..vagy sokkal többet.
belongoltam:-( 972ről...állat.
eladom 23215ön. ha addig viisszamegy. edződök rendesen. komolyan mondom, agyrém ez a tőzsde.