Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Nem csak a nyugdíjjárulék változhat a mai napon

#322529 Sumér harcos Előzmény: #322461

én is csak vicceskedtem:)

nagyon frappánsak a fiuk a javaslatokkal....

csak bennem már van egy kis szálka ezzel a tipusú politikai tömörüléssel...

nevezzük tipusnak....

először teret hoditva az 1950-es évek első felében láthattuk,csodálhattuk,tapasztalhattuk meg őket,ahogyan roppant nagy szeretetükkel átölelték a magyar népet,padlást söprögettek....patkoltak,körmöltek,vasra vertek az andrássy uton...

utána azért eltelt a gulyás kommunizmus is vhogyan,de már a gengszterváltáskor ott tobzodtak az szdsz háta megett......mellyel megint csak belopták a szivekbe magukat 1994-ben...bravo...

2002-2010 közötti időszakra pediglen már a fiatalabb generácio is emlékezhet....

2010-ben pedig nevet váltva okoskodnak ujra a parlamentben.....

csak gratulálni tudok legfőkeppen a 13.kerületnek,de budapest jó részének is ehhez....

hát tapsoljon akinek tetszik....én nem fogok...semmit nem hiszek el nekik már semmilyen pártnéven....

Re: Ipar?

#322520 zeeh_ Előzmény: #322483

Megértem, hogy Schiffer fel van háborodva. Gondolom, a kipát is véletlenül hordta tavaly év vége felé. Lassan kibújik a zöld csomagolásból teljesen az új (LM)SZDSZ...

Mesterházy meg - mint a nyugdíjas fenekek, kisebbségiek nyalójának egyik koronázatlan királya - jobban tenné, ha befogná.

#322519 Csusza Előzmény: #322512

Joci, igazad is van (kicsit ;-) ), csak az avatarodat cseréld le kérlek mondjuk valami jó merdzsóra, mert állandóan Csokigyárosnak nézlek! :-)))

#322515 Csusza Előzmény: #322499

Ok, kicsúszott a száján, na. Radikális lélek. :-)

Azért valljuk be, a parlamentarizmus történetéban ennél sokkal felháborítóbb dolgok is történtek, és nem csak verbálisan...

Azért a talira ne jöjjön a maszop frakcióból senki, ha egy mód van rá... :-))

#322514 Scipio Előzmény: #322499

Pörzse Sanyi mint komoly ember... Ne vicceljünk :) Bárándynak meg agyára ment a holokauszt...

Sumér: ez mégis csak az országgyűlés, nem egy utcai rendezvény...

#322511 Zabás Előzmény: #322506

de az nem a parlamentben volt, ha máshol nem is de legalább ott fogják kicsit vissza magukat a T. ház- ban!

Jobbikk cifrábbakat is szokott mondani, meg a fidesz is, amivel nincs is baj, csak nem a parlamentben!

#322506 Sumér harcos Előzmény: #322499

khm...:)

múlthéten hallottunk ilyet sőt még cifrábbat is, a gyurcsány,bauer,ungvári gyűlésen is:)

ugyan a többi mentségére szóljon....csak ungváritól:)

#322499 hosszhuszár Előzmény: #322493

Persze, hogy igaza van, de az igazának, másképp is hangot adhatott volna......szerintem.

Egy talin, sem hangzik el, hasonló szarházi bekiabálás, nemhogy a parlamentben.....

Komoly emberek, ilyet nem mondanak, nagy nyilvánosságelőtt,.......

#322493 Csusza Előzmény: #322483

Jól tette. Igaza van.

Bárándy Gergely(is) pedig "relativizálva" bekaphatja.

Mármint Mesterházyét természetesen.

Jó együttlétet kívánok nekik!

#322461 Netmaster Előzmény: #322422

Egyrészt ez csak egy vicceskedő részlet volt.

Másrészt viszont, ha figyeltél volna, a tegnapi javaslataik közt is volt ilyen: "A nem helyben termelt zöldségekre és gyümölcsökre a származási távolsággal arányosan kivetett 67 százalékos adót vezetnének be."

#322422 Sumér harcos Előzmény: #322311

LMP-t sem hiszem,hogy érdekli vmi a vidékből,hiszen vidéken ismeretlen ez a csótány gyülekezet.....

ugyan bocsánat egy vmi érdekelheti vidéken...sok településen még düledező zsidótemetők sokasága.....

Re: Belső harcok a Jobbikban: ki kivel van?

#322413 Sumér harcos Előzmény: #322291

egy sorozat bizony....

"A Szabó család 1959. június 30-tól 2007-ig, 48 éven át a Magyar Rádióban hallható rádiós szappanopera volt. 2500. adását, mely a történet befejezése volt, 2007. május 21-én adta le a Kossuth Rádió.

A legtöbb részt a Rádió 14-es stúdiójában vették fel. A műsor népszerűsége az 1960-as években volt a legnagyobb, később fokozatosan csökkent."

mai napig tartja "giniszt" Europa leghosszabb ideig sugárzott rádios sorozata kategoriában...:)

#322311 Netmaster Előzmény: #322208

Hú, ez nagyon komoly mondat a mai LMP-s közleményből: "A Jobbik vidékfejlesztési kérdésekben csupán a falusi kocsmákért aggódik." :D