Hogyne, ahogyan csak gondolod. :)
Hogyne, ahogyan csak gondolod. :)
no ugy már más :)
De legalább legyen akkor mondjuk sárga Babetta, úgy nem tévesztenék! :-))
én is csak vicceskedtem:)
nagyon frappánsak a fiuk a javaslatokkal....
csak bennem már van egy kis szálka ezzel a tipusú politikai tömörüléssel...
nevezzük tipusnak....
először teret hoditva az 1950-es évek első felében láthattuk,csodálhattuk,tapasztalhattuk meg őket,ahogyan roppant nagy szeretetükkel átölelték a magyar népet,padlást söprögettek....patkoltak,körmöltek,vasra vertek az andrássy uton...
utána azért eltelt a gulyás kommunizmus is vhogyan,de már a gengszterváltáskor ott tobzodtak az szdsz háta megett......mellyel megint csak belopták a szivekbe magukat 1994-ben...bravo...
2002-2010 közötti időszakra pediglen már a fiatalabb generácio is emlékezhet....
2010-ben pedig nevet váltva okoskodnak ujra a parlamentben.....
csak gratulálni tudok legfőkeppen a 13.kerületnek,de budapest jó részének is ehhez....
hát tapsoljon akinek tetszik....én nem fogok...semmit nem hiszek el nekik már semmilyen pártnéven....
ösztönöz, ezért marad.....:))
Megértem, hogy Schiffer fel van háborodva. Gondolom, a kipát is véletlenül hordta tavaly év vége felé. Lassan kibújik a zöld csomagolásból teljesen az új (LM)SZDSZ...
Mesterházy meg - mint a nyugdíjas fenekek, kisebbségiek nyalójának egyik koronázatlan királya - jobban tenné, ha befogná.
Joci, igazad is van (kicsit ;-) ), csak az avatarodat cseréld le kérlek mondjuk valami jó merdzsóra, mert állandóan Csokigyárosnak nézlek! :-)))
Ok, kicsúszott a száján, na. Radikális lélek. :-)
Azért valljuk be, a parlamentarizmus történetéban ennél sokkal felháborítóbb dolgok is történtek, és nem csak verbálisan...
Azért a talira ne jöjjön a maszop frakcióból senki, ha egy mód van rá... :-))
Pörzse Sanyi mint komoly ember... Ne vicceljünk :) Bárándynak meg agyára ment a holokauszt...
Sumér: ez mégis csak az országgyűlés, nem egy utcai rendezvény...
A mondandóm, pártállástól független volt....
de az nem a parlamentben volt, ha máshol nem is de legalább ott fogják kicsit vissza magukat a T. ház- ban!
Jobbikk cifrábbakat is szokott mondani, meg a fidesz is, amivel nincs is baj, csak nem a parlamentben!
khm...:)
múlthéten hallottunk ilyet sőt még cifrábbat is, a gyurcsány,bauer,ungvári gyűlésen is:)
ugyan a többi mentségére szóljon....csak ungváritól:)
Persze, hogy igaza van, de az igazának, másképp is hangot adhatott volna......szerintem.
Egy talin, sem hangzik el, hasonló szarházi bekiabálás, nemhogy a parlamentben.....
Komoly emberek, ilyet nem mondanak, nagy nyilvánosságelőtt,.......
Jól tette. Igaza van.
Bárándy Gergely(is) pedig "relativizálva" bekaphatja.
Mármint Mesterházyét természetesen.
Jó együttlétet kívánok nekik!
Egyrészt ez csak egy vicceskedő részlet volt.
Másrészt viszont, ha figyeltél volna, a tegnapi javaslataik közt is volt ilyen: "A nem helyben termelt zöldségekre és gyümölcsökre a származási távolsággal arányosan kivetett 67 százalékos adót vezetnének be."
LMP-t sem hiszem,hogy érdekli vmi a vidékből,hiszen vidéken ismeretlen ez a csótány gyülekezet.....
ugyan bocsánat egy vmi érdekelheti vidéken...sok településen még düledező zsidótemetők sokasága.....
egy sorozat bizony....
"A Szabó család 1959. június 30-tól 2007-ig, 48 éven át a Magyar Rádióban hallható rádiós szappanopera volt. 2500. adását, mely a történet befejezése volt, 2007. május 21-én adta le a Kossuth Rádió.
A legtöbb részt a Rádió 14-es stúdiójában vették fel. A műsor népszerűsége az 1960-as években volt a legnagyobb, később fokozatosan csökkent."
mai napig tartja "giniszt" Europa leghosszabb ideig sugárzott rádios sorozata kategoriában...:)
http://www.estihirlap.hu/sport/foci/31859-a-kormany-10-milliardot-kolt-az-uj-loki-stadionra
Nincs is fontosabb dolog ebben az országban 10 milliárdért, mint egy új stadion...
:-Q