esélyes elszáll
En se zartam. 151-en alltam zaroban. Majd holnap meglatom, mit jelent a 2 gyogyos. Remelem, egyik sem szall el felfele vmi uberfranko gyors miatt.
Hát úgy néz ki ft-ra eltaláltam a zárót, vettem egy lehelletnyit. Tehát valószínű, jó lesz a shortod holnapra is.
én 202-n állok..oldalazik minden futures...vajon miért?
beálltam visszavenni, a felét 150-re, a felét 050-re. Ha megkapom, jó, ha nem, az is jó
mi várható holnap? a héten jelenteni fog az égis, holnap, azontúl vajon miért várnak odakint? mire? hogy a fednek a pénze hasson?
Na, amíg nem voltam gépnél, adtam 320-on. Titeket olvasva le akarom zárni, pedig nem arra adtam el. Nem tudom, mit tegyek...
annyira kikészítettem ma magam, és nem is zártam a shortot még bevallom, hogy holnapra nem merem átvinni. én záróban akármi lesz de nem viszem. szerintem holnap még nagyobb szívatás lesz.
Ha én is beleveszek kicsit, rögtön zúgni fog tovább lefelé. :)
Az a baj, hogy már esésnek látjuk, ha néhány pontot lefelé megy az sp, és tizenpontos emelkedéseken már meg se rezdülünk. Csak egyszer fordulna már egy kicsit. Mér kell a shortos vérét teljesen kicsorgatni.
nem tom mi ez a tökölés egész nap
kint is ez van, ha ők nem, mi sem, ráadásul a bét mostani teljesítménye alapján ez hatványozottan igaz
kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni nap végére..megveszik, nem veszik?
én próbáltam átköttetni tavaly az itteni ötletek alapján (quaestor)
elhajtottak a malac f.rkára
aszonta a broki, felejtsem el, főleg ilyen p.csányi konti mennyiséggel
realizáljam be, és nyissam meg az új pozikat
szóval költség nélkül nem fog menni és a kontraktusok utáni díjakat is ki kell fizetni
(mielött úgy járnál mint én)