thx! király vagy!
néha a legegyszerűbb megoldás nem ugrik be
thx! király vagy!
néha a legegyszerűbb megoldás nem ugrik be
indítsd újra a gépedet, meg a rendszert nekem úgy megjavult
mi a büdös francért nem lehet látni a könyvet ebben csoffadt erste-ben???
vajjhhh??????
GRRRRR...
Lehet volt előjegyzett ember pár perc múlva ezt nem tudom. Múltkor kórházi ügyeleten már sikerült összevesznem egy dokival, benne is tombolt a munkakedv, de nem túl kellemes ha utána kezeik közé kerülsz, és előtte meg vitatkoztok, kicsit kényelmetlen érzés. :)
értem én, de nem vezet sehova. érden kettő bölcsőde van képzeld el..vagy 200 gyerekre..fos az egész.
óvoda sem több, azokat is fel kellene újítani. de az önkormányzat cseszik mindenre.
Ez érdekes, de mire vártak?
Ha akkora nem volt előjegyzett betegük, miért nem tudtak fogadni?
Azért csak megkérdeztem volna......
Magyar egészségügyről egy friss epizód. Kiesett tegnap egyik fogamból a tömés, gondoltam most délelőtt elugrok állami rendelésre, nem szokott szerencsére sok gondom lenni fogaimmal. Elmentem, sehol senki rendelőben, áhh mondom király. Bekopogok, kérdezik fáj a fogam, vagy időpontom van? Mondom egyik sem. Akkor adnak időpontot. Kérdezem miért? Mert nem sürgősségi ellátás. Mondom ez itt nem egy állami rendelés? De az, viszont nem tudnak most kezelni de adnak két héttel későbbi időpontot. Ilyet? :D
Már a nyelvemen volt, hogy rákérdezek mi az a halaszthatatlan dolog ami miatt csak 2 hét múlva működik, üres rendelő mellett. De meggondoltam csak nem veszek össze a fogászokkal. :)
nem azt mondtan, hogy igazat mondj, hanem azt hogy mit mondjál.
senkit se érdekelet angol nyelvvizsgán, hogy milyen fürdőkádad van otthon, ezért mindenkinek nagy zöld fürdőkádja volt..
ahogy gondolod...
sajnos nem vagyok lokálpatrióta. mert érden borzalmasak a bölcsik..és ovik. nem tetszenek...2002-től képesek voltak egy csoporttal több ovit és bölcsit bővíteni. nem csináltak semmit. nem is értem, hogy hova lettek a pénzek. áh, nincsen értelme itt Magyarországon lenni..szomorú vagyok.
azt sajnálom, hogy eddig nem mutyiztam. most kezdjem el?
a gyerekemet szép szakmára fogom megtanítani. Kreatív könyvelés:-DD
de telefonáltam, mert nem megyek oda benzint égetni. kétségbeejtő a helyzet. és tehetetlen vagyok teljesen. azt hiszem, hogy januártól, ha nem államiba megy a gyerek, akkor sehova sem fogom járatni. nem fogok költeni semmilyen családi napközire. megyek az ombudsmannhoz, és a gyerekjogi egyesületekhez és még a who-hoz is. unicef-hez.
ne telefonálj.
Csinosan felöltözöl és elmész pár helyre. Elmeséled, hogy multinál dolgozol és a legjobb lehetőségeket keresed a gyerekek számára...
Bármilyen megoldás érdekel, felőled lehet Pest is. De mivel elsődlegesen lokálpatrióta vagy ezért először a helyi lehetőségeket nézed meg....
erőből nagyon nehéz elintézni....
Tudom magamról, ha "munkás ruhában" intézek dolgokat...
mivel múlt héten őszi szünet volt, nem telefonáltam, hétfőn amúgyis káosz van mindenhol. na de ma. elintézem. aztán lesz ami lesz:-)
köszi. egy darab ismerősöm nincs a csaladi napközikben, azt sem tudom még, hogy hol vannak.
Cak egy apró tanács....ha megfogadod, jó.......
Én ilyen problémás esetekben, mindíg megpróbálok először kapcsolatot keresni, hátha, valakinek a valakijének van ott ismerőse, ha van, akkor nem úgy megyek oda, hogy nem ismerek senkit, hanem ajánlott valaki, más elbírálás alá esek.......
Vagy.... ha nincs kapcsolat, tábla csoki, bonbon, parfüm, stb....
Nekem eddig mindíg bevált.....
És igen, nem kellene, de ha így könnyebben megy.....
van itt magán ovi is, de baromi drágák, meg vannak családi napközik, ami jó, az dugig van, ami szar, abban kevés a gyerek....ennyi.
ha nagy a piaci igény ovira - és nincs hely- akkor kell csinálni egy magánt..
hát az egy kicsit messze van.
itt Érden átadtak egy új szobát, ami kb.10 gyereknek jó.
ez ám a valami:-(
Van, hogy nagyon tele lesz az ember hócipője. Remélem, hogy megoldódik a problémád, aztán később már nem is lesz annyira idegesítő, ha visszagondolsz rá.
Itt, Nagykovácsiban most adtak át egy százférőhelyes önkormányzati óvodát, de a régit is felújították és üzemel. Gyere ide lakni :)