vicc voolt csak, nyugi. tényleg szomorú vagyok. mindegy. de a négyszáz bejött..kár.
vicc voolt csak, nyugi. tényleg szomorú vagyok. mindegy. de a négyszáz bejött..kár.
Csilla a 400-ra szépen ráérzett, én ülök kezeimen...
OTP -t azért szépen adják e között a nagy össznépi USA örömködés ellenére is....nagyok már tudnak valamit...a leminősítést sejtik biztosan.
kérdeztél a 400-al kapcsolatban, válaszoltam
a második sor meg köztudott, nem volt benne irányodba semmi ;-)
BÉT a GAP király :DD
ezt a cerkát mindenki szívja;-)
ne gúnyolódj..mert mérges leszek, nemcsak szomorú..
a 400 pont semmi, sávközép
a döntés a hétfői nyitásra marad, szokás szerint :)
"elhúztuk előtte a mézesmadzagot"
Alacsony hatival hitegeted szegény gyerekeket? :)))
olyan szar a kedvem, hogy már nincsen erőm káromkodni..szerencsétlen gyerekemet sajnálom a legjobban..hülye anyja, meg a vezetőnő is..elhúztuk előtte a mézesmadzagot..ez a gazdasági optimizmus meg hülyére ver engem.
szerintem 400-on fog bezárni. az milyen ellenállás vagy támasz?
mindjárt be is állok oda. legalább valami öröm legyen ma.
olyan szar a kedvem, hogy már nincsen erőm káromkodni..szerencsétlen gyerekemet sajnálom a legjobban..hülye anyja, meg a vezetőnő is..elhúztuk előtte a mézesmadzagot..ez a gazdasági optimizmus meg hülyére ver engem.
no comment, mi történik???? állatok vagyunk, hogy ezt a szart shortoljuk:-D
van egy nagy fütyi a chartjukban, csakhogy az lefele áll..lóg.
pumpálják már el azt a sok pénz, adják nekem:-)
Nagyon nyomorgunk itten a piaccal....esést érzek,vagy legalábbis szeretnék :D
öcsém, ezek új napi éves csúcsra járnak...faxa brigád az amcsik..már azon vagyok, hogy lezárom, elég volt, vagy volt valami jó hír?
szerk: ha bezárunk 400on, az is jó lesz mára.
nagyon nem akar ez menni lefele sem és felfele sem nagyon. szereti a kerek számokat.
nem volt még készen a hazugság......
majd 6.30 pm-re megoldják.....úgy csinálják,hogy jó legyen....
megetetik a piaccal......
mekkora szemetek....
húha..az lehet hogy nem most fog teljesülni.....usa is csak a felfelét ismeri mostanság..