Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#321575 Csilla76 Előzmény: #321561

jó neked, én fizetek a logopédusért, meg minden szolgáltatásért azon felül, hogy odajár..szerintem kiveszem.

#321574 Csilla76 Előzmény: #321560

két éve odajár, és nem akarok többet fizetni elviszi a gyedet..közben meg itthon eszem a kefét..

és törökbálinton meg van nagyon szép óvoda, ahová most bejelentkeztem és mutyiztam a címmel, csak a vezetőnő meg nem akarta elfogadni..szívás. megelőzött bennünket pár gyerek, akik azon a címen vannak bejelentkezve.. sírok itthon mint állat..

családinapközibe nem akarom vinni a gyereket, mert az is pénz..két éve nem voltam sehol és minden pénzem elmegy, félretenni sem tudok, azért tőzsdézek:-)

#321561 Ricsi Előzmény: #321560

Az enyémek is odajártak, de le sem mertem írni...

Tanultak angolul, úszni hordták őket, volt ingyen logopédus, meg még mittomén micsoda.

#321560 hosszhuszár Előzmény: #321553

MAgán ovi szerintem, nekünk bejött, sokat kaptak ott a gyerekek, ott mindíg van hely, és sokkal többet nyújt.....

NE sajnáld a rávalót...

#321556 Alex74 Előzmény: #321548

Veresen is van egy olyan szép ovi, hogy ha kiköltözünk, már a fogantatás pillanatában bejelenzkezünk, hogy legyen helye :o)

#321553 Csilla76 Előzmény: #321545

na, jól van, akkor csak van megoldás..nekem nem fogadták el a gyereket, mert nincsen várólista.

#321548 Zabás Előzmény: #321542

lányom 1 éves és azt mondták, hogy már most írassam be az oviba, mert akkor talán lesz hely, pedig itt Fóton van egypár óvoda.

#321547 Papus_stock Előzmény: #321519

Ebből a szempontból érdektelen hány HD adás van,lesz. Te azt választottad,hogy csak SD-t akarsz nézni, azt is mondhatom te kérted a 3 sebességes autót.

P.

#321545 Csokigyáros Előzmény: #321542

sokan ezért váltak el... szvsz egyáltalán nem durva... szakítópróbának is jó...

mi bírtuk :))))

én is dühöngök. csúnyául…

#321542 Csilla76

én is dühöngök. csúnyául.

nem veszik fel az óvodába érdre a lányomat, mert nincsen hely, vissza akarok menni dolgozni, és a kistesót bölcsibe adni, és egyszerűen azok vannak előnyben, akik szociálisan rászorultak..hm..lehet, hogy elválok élettársamtól, és egyedülállóként jelentkezek be.

ha ennyire szemetek, én is az leszek. és nem félek használni önérdekérvényesítésemet.

azt mondták, hogy tanuljam meg, csörtessek, és tapossam ki magamnak az ösvényt, mint egy 59 kilós vaddisznó.

#321539 Ricsi Előzmény: #321535

OK, de nekem digitv-m van. Itt ez az egy normális alternatíva van a Monortel-el szemben, azonkívül nekem mindenképpen kell a digisport

#321530 Ricsi Előzmény: #321518

Hangra más rendszer kell, az természetes. Emellett pedig, ki mit néz. Én szinte csak sportot, meg néha natgeo és társai. Nincs blueray, semmi úri huncutság, így a jelveszteség nem annyira zavar képügyben.

#321528 Amatoregy Előzmény: #321495

digitális átalakító optikai (TOSLINK) bemenet - S/PDIF (digitalis koax) kimenet • a TOSLINK (optikai) bemenet...

meg még kell ilyen is....

komolyan mondom, mintha feltalálták volna a 16,5 "-os felnit....