próbalong. kibaxott nagy összeggel...
23480-as shortjaim lezárva...Most jön még 10% esés?
Mindenesetre az RFV jól kibaxott velem.
ja, én sem zártam még pedig bent voltam 22001-en..hülye vagyok, most megint 100 felett van.
én sem, engem is az itthoni net szivatott meg. remélem nem emelkedni fogunk...zárjuk gyorsan le.
szívatás, nincs nálam a hülye eq-s token, ezért nem tudm zárni a shortjaimat...GRR
Lehet jól spekuláltál, de, hogy mi segített a sikerhez, azt már ki tudja. Ez egy ilyen nap volt, amilyen. Nem ma görbűlt meg első hajadszála a tőzsdétől.
ezt a shortot azért nyitottam, mert meggyőződésem, hogy az mnypt-k elkezdenek adogatni mindent.
Eddig is adogattak, mert a nyugat ment felfele, mi meg láthatóan leszakadtunk tőlük, még az USA-tól is, pedig elvileg , mint feltörekvő piac nekünk kellene nagyobbakat esnünk emelkednünk.
Nos ma is úgy estünk ekkorát, hogy a forint alig gyengült.
Ergo ne azért estünk ,mert a külföld adott volna minket és menekülnének Mo-ról, csak az a vételi erő tűnt el, ami a nyugati emelkedések idején még megvoltak. Azaz akkor volt legalább vevő, akinek eladhatták...
Ezt a pozit kérdeztem lentébb. Szép hozam, gratula hozzá! :-)
22.380.....
Megint türelmetlen voltam (meg a gép, ami egy részét kényszerzárta anno...
GRRRRRR!
Mondjuk nem olyan rég nov 4-én indítottam egy próbashort állományt 23.480-ról, de az kevés az RFV esése mellett...
Érdekes jelenség ez a matgab-faktor, de ha érdekel, megmondom hol kaphatod el a tökét!
Milyen 22400? Az jó két hónapja volt
Na hogy állsz Matgabkám? Zártad már azt a shortot, vagy még tartod?
matgab! Nem kéne egy kis ecot eladnod (már ha van)? Szegény pépőr nagyon lemaradó, jót tenne neki egy pár napos rally. :)))
Ó, de nagyon nagyon.
Matgab! Holnap zárod azt a qib shortodat, nem érdekel mit buksz, mit nem nyersz rajta... zársz, vagy agyoncsaplak ! :-)
óóó bazzeg...
longba döntöm a világot...
Kis BUX short nyitás...Ezt már nem bírom nézni, hogy minden nap esik a BUX , szállnak ki a nyugdíjpénztárak, és a kamattartalom meg csak egyre nő és nő.
Persze a nemzetközi helyzet fokozódik emiatt a 600 yard miatt...