Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#321450 fordgtshelby5000 Előzmény: #321389

Több-ha van ilyen normális-(és nem poziból beszélő!!! )-elemző szerint a 550-600-as sávban mozoghat ez évben--szvsz....ha lenne már egy illő korrekció az 550 nem tartaná meg !

#321389 filter Előzmény: #321322

"A Magyar Telekomra vonatkozó certifikát 870 forint kifizetését ígéri, ha az árfolyam november 24-éig sohasem esik 520 forint alá. A jelenlegi tőzsdei árakkal számolva (a Raiffeisen a termékre árat jegyez) a várható hozam megközelíti a 14 százalékot. "

24 a kifutás szerintem.

#321322 hosszhuszár Előzmény: #321259

Ezért védték az árfolyamot, nem kevés pénz lehet benne......ha kifut, azt hiszem 21.-én, érdekesen alakulhat a rv árfolyma, meglátjuk..

#321191 hosszhuszár Előzmény: #320672

igen, a rafi volt a kibocsájtó, osztrák bankon keresztül, de már nincs likviditás benne, 3,1% bonusz maradt, lejáratig, ......

#321074 Ibiza Előzmény: #321067

rá kéne shortolni.. most jó lenne mtel szóvivőt qr...i ,) (remélem leány)

#321059 Tom Taylor Előzmény: #321029

Ezt borítékolhattam volna. Először leminősít, majd semlegesre ajánlja, még egy hónap és felminősít na akkor kell kiszállni.

Mekkora kamu cégek ezek a hitelminősítők:-)

#321055 banyaiz Előzmény: #321045

Jó lenne tudni mi a cél , ha úgy mint eddig a minél magasabb osztalék akkor el tudom képzelni ezt a 65-öt extrém esetben kicsikarják valahogy. Mindegy majd jövő február környékén filózok rajta.

Világról meg annyi a véleményem, hogy túl dörzsöltek már a tőzsdével foglalkozok, jobb lenne valami szélsőséges érzelem a részükről, pánik , vagy eufória, mert ez így megy sokáig azt vesszük észre ATH-ra vánszorognak a piacok, és a válságnak is vége. :)

Ibiza: felvehet hitelt máshonnan is, ha nagyon erőltetik.

AzHofi: április, májusban szokott

#321053 Ibiza Előzmény: #321031

ne viccelj..ez volt az egyik vicces anyacég ad zsetont,hogy magasabb osztalék legyen? minek.. inkább srv..és többet kap..ahhoz meg alacsonyabb ár a jobb..

#321045 fordgtshelby5000 Előzmény: #321031

aaaaz eladosodottsági sáv alján vannak......32%-on...40-ig mehet---nött a cashflow-a nyereség...a beruházási költséget lecsökkentik....három negyedévben volt 430 milliárd bevétel....tehát 550 milliárd meglesz éves szinten......az 1040000rv-nél ha csak egy 10ft-t is rontanak osztiban a többit ki tudják gazdálkodni...és akor 65ft-körüli osztival...ami ugye nettó 54.60ft....a mai szinten nettó 9%-os kamat....a megemelt osztalékadóval számolva......mindenki 500-ra várta így nem ment...de 600 alá akármikor leeshet...jövőre DT-nak sok hitelt kell visszafizetnie-----a 65ft-os bruttó osztalék is hozhat egy max 100ft-os rallykát.....más----csak emelkednek kint volumen nélkül......szvsz sz---lesz itt még valami szép kis korrekció lefelé-----és utána mehet egy új csúcs sorozatra akár!....fundásan nekem lufinak tünik---bár németek nagyon erősek----fed pumpál.....nem semmi!