Persze,de kb ekkora összeget árazott a piac hónapok óta....magyar piacon ma is beteges vételek +2% ban vagyunk,magasan mki felett,tegnap is hasonló bolondokháza volt.
Qvára unom a shortos cumit...futikat ész nélkül húzzák reggel óta,remek kilátások.
Persze,de kb ekkora összeget árazott a piac hónapok óta....magyar piacon ma is beteges vételek +2% ban vagyunk,magasan mki felett,tegnap is hasonló bolondokháza volt.
Qvára unom a shortos cumit...futikat ész nélkül húzzák reggel óta,remek kilátások.
Én is gondolkodom rajta, kap egy utolsó esélyt, aztán zárok. Ma még sikerült bővítenem azért egy kicsit, de már lassan feladom
egyébként nem is értem, hogy mit vártunk, hogy essen. ha pénzt adnak, akkor azon veszünk valamit nem? most is ez történik. én is szórnám befektetésre-)
vagy valami női cuccra..hm. (mondjuk a babának tápszerre, meg ruhára, meg bútorra)
sp nagyon beindult. vajon ma elmennek 1220-ig is?
Ott zárom a magyar piacon lévő utolsó pozimat...short 22,5k ill 23,160-ról. Aug óta ülök az alsóban....elegem lett a magyar piacból. Marad a forex. :)
ne nevessél..ez van. leszarom, majd visszatesztelnek és akkor majd lezárom. kész.
ne nevessél..ez van. leszarom, majd visszatesztelnek és akkor majd lezárom. kész.
azon kezdtem el gondolkodni, hogy hol fordítsak. meg hogy tört volna le a kezem tegnap. na ennyit. győzött felettem a piac, mert rossz döntéseket hoztam.
+1,6% a buxban 11 perc alatt eszem-****om megáll....futihúzásra,mi másra?
Egon a tegnapi telekom rallyra ma:
"Nagy rally a jó gyorsjelentés hatására. (Ja, hogy csak ma jelent meg ? :)))"
No akkor mi értelme is volt a tegnapi lekötésnek?
Ameróka kb 2 hónap alatt árazott hasonló fed összeget...választások és ben apó beszéde után komolyabb irányválasztást vártam.