Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Ha ma sem lesz érdemi vá…

#320960 Zabás

Ha ma sem lesz érdemi változás ezen a trágya piacon, akkor .... /folytassa aki poziban van :) /

Fogadjunk, hogy kivárás lesz továbbra is és most a Hazai GYJ-k miatt! Telekom ma jelent!!!

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/265

ha lemegy a GYJ akkor meg az év vége miatt nem lesz mozgás! Ha így lesz be se kapcsolom a gépet egy darabig :)

Tőzsdézni most sem tőzsdézek már, de figyelek 2 szép szemem a piacon és rajtatok :DDD

Re: gj

#320776 Alex74 Előzmény: #320772

Sztem simán csak "túl" lekötötték a piacot, nem akartak ekkora kt-t. De ez nekem annyiból jó, ha reggel mégis fel, akkor talán még marad idő zárni

#320774 Chaby Előzmény: #320770

Ha napizni akarsz 100-150 pontokért, akkor kíméletlenül tartani kéne magad az elképzelésekhez. Pláne, ha nem tudsz tökéletesen odafigyelni.

215-ön zárni akartad, de mikor lentebb ment, akkor sem zártad, mert elkapott a "kapzsiság".

Aztán záróban mindenképpen zárni akartad, de nem tetted, ki tudja miért. (Talán mert "mindenki" lefelé várja/szeretné).

Nem lett volna jobb realizálni a tervezett(!) nyerőt? Holnap meg írod megint, hogy ilyen-olyan hülye hati...

#320770 Csilla76 Előzmény: #320769

igen, persze, hogy nem zártam én baromállat. egyébként meg ott nyitottunk..ahol zártunk én persze lekéstem megint. nem állítottam be. láttam, hogy bluek lejjebb állnak, hátha gondoltam lentebb fog. mindegy.

utólag okos vagyok mindig.

#320769 Chaby Előzmény: #320767

pont oda kötötték ahol eredetileg zárni akartad...

sikerült zárni?

(van 1 sejtésem)

#320767 Csilla76 Előzmény: #320765

már nem kell, lekéstem..

igen, emelkedik pár hónapja, de az nem jelenti azt, hogy ne tenné továbbra is. korrekciók voltak..nem nagyon de mindig megcsináltaák.

hülye hatit felkötötték, a többit meg le..ez mit jelent?

#320763 Csilla76 Előzmény: #320761

na persze. inkább fel, nem?

szerintem ez a QE azt szolgálná, hogy emelkedjenek a részvényárak..nem hinném, hogy hagyják bedőlni az egészet.

indit tud valaki?

azon gondolkodok, hogy megszabadulok a pozitól.